петак, 9. март 2018.

Vredan pažnje - Twinkle twinkle dekupaž svet



Ovonedeljni rukotvorac stvara čaroliju. Na sam pogled predmeta koji izrađuje postane vam toplo oko srca, a kada njeni radovi dekorisani dekupaž tehnikom postanu deo vašeg životnog prostora, od njega jednostavno naprave ambijent upravo takav da ostavlja bez daha i mami da se u njemu boravi, stvara, radi, uživa, prepušta, mašta, ma sve i svašta!

Učinite da vam život bude lepši, autentičniji, drugačiji. U poslednje vreme mnogi se bave popularnim dekupažom, ali ovo što ćete danas sresti u Twinkle twinkle svetu, zaista će vam staviti do znanja da kao dekupažista moraš da se rodiš. Dobrdošlicu u svoj svet poželeće vam kreativna Ivana Aleksić i pritom vam svesrdno darivati vau poklončić! Ma videćete na kraju teksta! O tome vam pričam!



1. Šta nam to lepo stvara Ivana Aleksić?


Ivana Aleksic se bavi dekupaz tehnikom. Prvenstveno pravim ukrasne kutije za nakit (mogu se drzati slike, papiri, dokumenti, sminka i ostale sitnice), takodje i kuhinjske komplete, kutije za caj, za hleb,tegle... Kutije za kljuceve, ukrasne daske, podmetace za caj ili kafu. Takodje mogu i da osvezim stari namestaj, stare stolice, komodice, stolove...







2. Od kada se baviš izradom svojih divnih rukotvorina i šta ti je naveća motivacija u tom radu?


Dekupaz tehnikom se bavim vec nesto vise od 3 godine. Najveca motivacija mi je krajnji rezultat nekog predmeta, njegova lepota.

 





3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati?


Radove plasiram samo preko internet prodaje, za sad ne izlazim na ulicnu prodaju. Radovi se mogu pogledati na mojoj Facebook stranici Twinkle twinkle, kao i na Instagram profilu twinkle_twinkle_decoupage 









4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Nemam neki bas omiljeni predmet na koji sam ponosna, uglavnom na skoro sve. Nije mi bitno da li je kutija ili stolica, bitno mi je da mi se na kraju dopada.








5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svog rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto su tvoje dekupaž lepote idealne da oplemene nečiji životni ili radni prostor?


Porucila bih svima da je uvek lepse kupovati rucni rad. Kad kupujete rucni rad, kupujete mnogo ljubavi utkane u taj predmet, vreme odvojeno za stvaranje istog. Lepu uspomenu koja moze da traje vecno. Uvek je moguc dogovor, odabir boja, motiva, ukrasa... Kutije mogu da se urade da izgledaju nostalgicno, mogu biti mladenacke, decije, za prosidbe, selidbe... Idealne su da se sacuva uspomena, sredi i ulepsa zivotni prostor. Ili jednostavno rečeno, Twinkle twinkle dekupaž svet svesrdno vam stoji na raspolaganju i spreman je da svaku vašu zamisao sprovede u delo i učini da na kraju budete jedna prezadovoljna mušterija. Dobrodošli!!!













I za kraj ovog divnog putovanja, na slici ispod nalazi se kutija koju Ivana od srca daruje najsrećnijem čitaocu.




Kako bi možda bila baš vaša, potrebno je:

1. da lajkujete Fb stranicu Twinke twinkle

2. da zapratite  na Instagramu twinkle_twinkle_decoupage
(naravno, ukoliko imate Instagram)


4. da zapratite otomevampricam na Instagramu


6. i da ostavite bilo koji komentar ispod ovog posta naFacebook-u, kako bi dobili svoj broj za Random izvlačenje.

Darivanje traje do objave narednog teksta u ovoj rubrici, tačnije do 16.03. do kraja dana, a sutradan saznajemo ko je imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavac. Srećno svima!

Ivani se puno zahvaljujem na fenomenalnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovog puta uživali kao i prošle nedelje kada su nam se predstavili Medeni poklon - medenjaci,  puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje! A vi rukotvorci koji se i dalje dvoumite, prijavite se. Kako bi bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ’’VREDNI PAŽNJE’’ . O tome vam pričam!

Milica

Update 19.03.2018. u 00:32h

Malo kasnim sa objavom dobitnika ove čarobne kutije i izvinjavam vam se zbog toga. Najviše sreće ovaj put imala je: 


Suzana ArsićČestitam ti od srca Suzana i molim te da mi svoje podatke (ime, prezime, punu adresu i kontakt telefon) pošalješ u inbox O tome vam pričam stranice kako bi poklon što pre došao u tvoje ruke. Ostalima hvala na učestvovanju i želim vam više sreće u ovonedeljnom darivanju. O tome vam pričam! 

3 коментара: