понедељак, 12. март 2018.

Peta nedelja na dlanu

od 05. do 11. marta 2018.



Dobrodošli u petu nedelju na dlanu. O tome vam pričam!

Slika nedelje


Ponedeljak 05.03.2018. 

- Postoje blogovi koji se prosto vole. Jedan od takvih je blog ''Um, drum i ostalo''. Njegova autorka  za svaku životnu situaciju ima pravi opis, rečima barata ko što najiskusniji kuvar barata nožem i varjačom. Ne verujete mi na reč? Zavirite -----> Um, drum i ostalo by Sanja Ciganović

Utorak 06.03.2018.

- Ponekad ti u snove dođu ljudi koje, mada bi jako voleo, nikada ranije nisi sreo, već ih znaš samo online ili iz priče. Divan san ti ih dodatno približi, ozari ti lice, utopli dušu. Dešava li se to i vama? 

Sreda 07.03.2018. 

- Počela priroda da se budi. Počelo da izbija poljsko cveće, da par golubova na svoje staro mesto susreta, na banderu ispred kuće, doleće. Procvetao badem. PROLEĆE - znadem! I radujem se jako, ma samo tako!!! 

- Oproba se moja malenkost i u pisanju basni. Oni koji su je pročitali, kažu da im se dopada. Ko još nije zavirio u svet kukavice i prepelice, -----> link vas vodi do njega. Pročitajte basnu svojim mališanima, ima nekoliko stvari da poruči njima. 


Četvrtak 08.03.2018. 

- Dan žena, 8. mart. Od kada imam decu, znam šta su najlepši osmomartovski pokloni: divne čestitke, malenih ruku delo ko melem su za dušu i razlog za mamino srce veselo.


Petak 09.03.2018. 

- Ove nedelje nam se, u okviru projekta Vredni pažnje, predstavlja Twinkle twinkle dekupaž svet. Kreativna autorka je za jednog od čitaoca bloga O tome vam pričam pripremila divan poklon. Zavirite u ----> post i saznajte detalje za učestvovanje u nagradnoj igri. 

Subota 10.03.2018. 

- Ulaznicu za Beo Zoo vrt za dete od 3 do 15 godina, koja se može iskoristiti do 10. aprila, danas nam je darivao Kurir. 


Nedelja 11.03.2018. 

- Vi koji imate kuću i dvorište, bavite li se baštenskim radovima?  Kod mene je danas na meniju bilo orezivanje i okopavanje malina, kao i sađenje zelene salate, bosiljka, vlašca i peršuna. Umori se čovek nakon ovakvih aktivnosti, ali mu je toplo oko srca, jer će kasnije, ako bude prinosa, znati čime se hrani. O tome vam pričam

Pesma nedelje: omiljena pesma moje ćerke



Pozdravljam vas do narednog ponedeljka,
Milica



Нема коментара:

Постави коментар