O govorniku bloga

O praktičnosti i lepoti življenja vam pričam, tj. pišem ja, ime mi je Milica. Imam 35 godina i po struci sam marketing menadžer. Pored toga, pasionirani sam rukotvorac i ljubitelj pisane reči, stihoklepac i fotograf amater, ćerka, žena, sestra, mama,...


Možda smo se sretali i ranije i to na stranici sa mojim rukotvorinama ’’Wonderland byMilica’’. 
Pored divnih osoba kojima sam okružena, srećnom me čine i slatkiši, voće, kozmetika,... Volim unikatni nakit jer me on nekako predstavlja na najbolji način. Poštovalac sam filma i cveća i više mi vredi topla reč i srdačan pozdrav nego para puna vreća! :)

Za sve ponude saradnje, sugestije, predloge, savete i kritike možete mi se obratiti na mejl otomevampricam@outlook.com ili u inbox O tome vam pričam Facebook stranice.

1 коментар:

  1. PAŽNJA SVIMA:
    Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

    ОдговориИзбриши