O govorniku bloga

O praktičnosti i lepoti življenja vam pričam, tj. pišem ja, ime mi je Milica. Imam 35 godina i po struci sam marketing menadžer. Pored toga, pasionirani sam rukotvorac i ljubitelj pisane reči, stihoklepac i fotograf amater, ćerka, žena, sestra, mama,...


Možda smo se sretali i ranije i to na stranici sa mojim rukotvorinama ’’Wonderland byMilica’’. 
Pored divnih osoba kojima sam okružena, srećnom me čine i slatkiši, voće, kozmetika,... Volim unikatni nakit jer me on nekako predstavlja na najbolji način. Poštovalac sam filma i cveća i više mi vredi topla reč i srdačan pozdrav nego para puna vreća! :)

Za sve ponude saradnje, sugestije, predloge, savete i kritike možete mi se obratiti na mejl otomevampricam@outlook.com ili u inbox O tome vam pričam Facebook stranice.

2 коментара:

  1. PAŽNJA SVIMA:
    Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

    ОдговориИзбриши
  2. Žao mi je što sam ovo stavila na internet, ali nemam drugog izbora nego ispuniti svoje obećanje dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg muža koji je već bio dva tjedna bez pozdrava sa mnom. tako bolno iskustvo za mene jer on je moja prva ljubav i moj život se vrti oko njega, ali kada me je ostavio zbog druge dame, lila sam suze i pokušala sve da ga zaboravim, ali duboko u mom srcu to je bilo tako nemoguće jer sam ga toliko voljela usprkos boli od koje sam patio. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili spojiti razoreni dom i više, isprva je bilo kao šala jer nikad nisam vjerovao u magiju. a dr. APATA mi se dokazuje dovodeći svog muža kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mom mužu. hvala dr. APATA što si me ponovno učinila kompletnom ženom i vratila izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome je možda važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz srčani udar, samo ljubazno kontaktirajte dr. APATU NA njegovu kontakt e-adresu ispod (drapata4@gmail.com), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti. Također možete nazvati WhatsApp putem njegovog broja +447307347648. Sretno vama koji ste ikada dali ovu probu. Pozdrav! Samo ljubazno kontaktirajte dr. APATU na njegovu adresu e-pošte za kontakt (drapata4@gmail.com), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti.
    Također možete nazvati WhatsApp preko njegovog broja +447307347648, sretno

    ОдговориИзбриши