петак, 22. јун 2018.

Vredna pažnje - ETIDA + pokloni



Zakoračismo u leto. Prepustismo se bojama, suncu, cveću,... I u rubrici Vredni pažnje nastavljamo istim tempom. Iako vremenske prilike nastoje da nam poremete ritam, kreativnost i vedar duh su ono što uvek prevagne u borbama ovog tipa. Stoga nam samo preostaje da se prepustimo i uživamo. Da samo lepim stvarima i mislima dopustimo prolaz u svoj svet. I ako već ne upražnjavamo ovu aktivnost, vreme je da napokon krenemo da maštamo.

Današnja rukotvorka itekako će nam pomoći u tome. Ne da će uspeti da probudi svačiju maštu, već će zasigurno rasplamsati svačija osećanja. Oduševiti. Raznežiti. PodstaćiNasmejati. Opčiniti. Ili, kratko i jasno, ostaviti bez daha.

Dobrodošli u svet gde muzika stvara. Gde fascinantni tonovi pršte iz svakog novonastalog predmeta i pričaju najdivniju, srcu milu, priču. Deco, mame, tate, deke, bake, tetke, strine, dopustite da vam emocije plešu od miline! Dobrodošli u ETIDA svet i ne propustite priliku da se prijavite za fantastične poklone na kraju teksta. O tome vam pričam!


1. Šta je to ETIDA i ko je glavni rukotvorac ovog sveta?

Moje ime je Branka Dragićević, diplomirani sam muzički pedagog sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, mama dva dečaka i idejni tvorac brenda ETIDA. Iz potrebe da obogatim igru svojih mališana edukativnim sadržajem, uplovila sam u čarobni svet tihih knjiga. Odmah sam poželela da im ih napravim, i od tada ne prestajem da ih dizajniram i šijem. Sam naziv oslikava dve moje velike strasti, muziku i dizajniranje tihih knjiga. Mekane knjige slikovnice su prvenstveno namenjene za razvoj fine motorike kao što je etida muzička kompozicija namenjena usavršavanju tehničkih sposobnosti izvođača.





2. Od kada se baviš stvaranjem svojih divnih rukotvorina i šta ti je naveća motivacija u tom radu? 

Prve knjige sam izradila krajem 2016. godine, i kako su mi moja deca bili glavni pokretači te stvaralačke energije, moram priznati da je tako i danas. Takođe, pozitivni komentari i zadovoljni kupci su mi pravi vetar u leđa, pa im dugujem veliku zahvalnost što me podstiču da stvaram više, bolje, lepše.





3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Vremenom sam proširila asortiman, pa pored tihih knjiga izrađujem i veoma popularne igračke skrivalice, igre memorije i didaktičke igračke koje predstavljam na fb i Igstranici ETIDA tiha knjiga by Branka, kao i torbice za devojčice, broševe i priveske koje potrošači mogu da pogledaju na fb i Ig stranici ETIDA handmade. Deo proizvoda je dostupan i na prodajnim mestima u Novom Sadu u TC Pariski magazin - Kreativke NS, kao i u radnji rukotvorina Art mania u Kragujevcu.

Najčešće mušterije su mi roditelji dece uzrasta od 1-7 godina, s' obzirom da je većim delom ETIDA program prilagođen upravo deci tog uzrasta







4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Teško mogu da izdvojim samo jedan rad. Sa svakim novim proizvodom, knjigom, priveskom, mašnom, kojima usrećim neko dete osećam veliki ponos što imam priliku da se bavim ovim pozivom.





5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svoga rada? Zašto tvoja tiha knjiga treba da bude prva knjiga u životu svakog mališana?

Svim mojim sadašnjim i budućim pratiocima i poštovaocima mog rada mogu da poručim samo jedno veliko HVALA! Bez njihove podrške ETIDA brend ne bi ni postojao, usavršavao se, razvijao. A zašto baš ETIDA tiha knjige? Zato što su pažljivo osmišljene i izrađene od najkvalitetnijih materijala, sa puno ljubavi, za Vaše najmilije.





Pokloni za kraj, kao i uvek, a zahvaljujući našim velikodušnim rukotvorcima. Možete osvojiti torbicu sa dva lica ili mašnu broš. Kako biste ušli u bubanj za izvlačenje potrebno je da:





1. lajkujete stranicu ETIDA handmade
2. lajkujete stranicu ETIDA tihaknjiga by Branka
3. da na Ig zapratite @etida_handmade_accessories
4. da na Ig zapratite @etida_tiha_knjiga_by_branka
5. lajkujete stranicu O tome vam pričam
6. zapratite @otomevampricam na Ig
7. Podelite ---> ovaj post sa FB javno na svom profilu
8. Ispod ---> ovog posta na FB napišete za koji se, od ova dva poklona, opredeljujete. Možete pored toga i pozvati (označiti) svoje prijatelje da se upoznaju sa ETIDOM i uzmu svoje učešće u igri. 

Nagrađivanje traje do petka 29.06. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snose nagrađeni. Srećno svima!!!

Branki se od srca zahvaljujem za divnu saradnju, i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada su nam se predstavio Magnethinks, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica

Update 03.07.2018. u 12:19h 

Došlo je vreme za izvlačenje dobitnica divnih poklona koje daruje ETIDA. Najviše sreće da osvoji torbicu sa dva lica imala je,...


... Višnja Vukosavljević.

Najsrećnija da osvoji broš bila je,...


... Danijela Jakovljević Jovičić

Dobitnicama od srca čestitam i molim ih da mi se jave u inbox stranice O tome vam pričam sa svojim podacima, a ostalima se zahvaljujem na učestvovanju i želim više sreće u ovonedeljnom nagrađivanju. 

3 коментара:

  1. Divno. Pratim na ig. anamarinkovic93
    Igram za torbicu. 💓👌👌👌

    ОдговориИзбриши
  2. PAŽNJA SVIMA:
    Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

    ОдговориИзбриши