петак, 8. јун 2018.

Vredne pažnje - ''Palčica'' dečije kapice i trakice + poklonZahvaljujući jednoj divnoj mami rukotvorki, činimo detinjstvo lepšim ove nedelje. Ova divna žena spremna je da ulepša i razveseli malene glave, da svima izmami osmeh, da oduševi svojim stvaralaštvom, da vaše mališane posebno odene za neki divan događaj, dok su predmeti koje ona stvara oni predmeti koji se ponosno čuvaju u kutijama uspomena kada dečica porastu.

Dobrodošli u carstvo boja, unikatnih i udobnih modela. Dobrodošli u svet opčinjavajućih mašnica i trakica. Neka vaša princeza ponese divno cveće u kosi i neka vaš dečačić bude šmeker pravi kada kapicu iz ovog kreativnog carstva stavi. Dobrodošli u svet dečijih kapica i trakica ’’Palčica’’. Svoje rukotvorine ponosno nam predstavlja mama Branka. O tome vam pričam!  


1. Šta nam to lepo nastaje svetu ’’Palčica’’ i ko stoji iza njega?

U svetu Palčica nastaju prelepi komadi unikatne ručno rađene odeće za mališane: trakice, kapice, marame, šnalice, kravate, leptir-mašne, kompletići za princezice i njihove moderne mame. Iza Palčice stoji mama jednog dečaka, po struci medicinska sestra, ali najpre veliki kreativac, koji je od malena krao od mame krpice i materijale i kreirao prelepe stvarčice za svoje lutke.

2. Od kada se baviš stvaranjem svojih divnih rukotvorina i šta ti je naveća motivacija u tom radu?

Aprila 2014. godine za krštenje tetkine malene princezice Sare nastala je i moja prva svečana trakica za kosu, a ubrzo nakon toga i stranica"Palčica". Najveća motivcija za moj rad su fotografije preslatkih mališana koje svaki dan stižu u moj inbox.3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Moji radovi se mogu videti na mojoj stranici i Fb profilu. Najčešće mušterije su mame, tetke, bake, pa čak i tate.
4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Jednako sam ponosna na svaki svoj rad, tako da je teško izdvojiti. Jedan od mojih omiljenih je Mini trakica i kapica, kojom su oduševljene sve devojčice i mame.


5. Šta bi poručila budućim poštovaocima tvoga rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto mališanima najlepše stoje rukotvorine koje tvoje ruke šiju i kroje?

Svim svojim budućim poštovaocima poručila bih da prvo uđu na moju stranicu i Fb profil, pogledaju sve moje radove, a posebno albume mojih zadovoljnih mališana, pa će sami odluciti zašto da kupuju baš kod mene. Mališanima najlepše stoje moji radovi zato što je svaki moj rad urađen sa puno ljubavi, pažnje, vremena i strpljenja.
Kao i svaki rukotvorac do sada, i Branka za vas ima divan poklon. Možete osvojiti kapicu i kružni šal sa slike za svoju devojčicu ili svog dečaka. 


Kako biste ušli u bubanj za izvlačenje, potreno je da:

3. lajkujete stranicu O tome vam pričam
5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
6. Ispod ---> ovog posta ostavite komentar da li se opredeljuete za komplet za devojčicu ili za dečaka, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

Nagrađivanje traje do petka 15.06. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!!!

Branki se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada su nam se predstavile Tamara i Nataša Ilic, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica

Update 22.06.2018. u 14:55h

Najviše sreće da osvoji čaroban poklončić imala je,...

... Jelena Milošević. Jeleni čestitam i molim je da mi se javi u inbox sa podacima za slanje nagrade, a ostalima se od srca zahvaljujem na učestvovanju i želim vam više sreće u narednim nagrađivanjima. O tome vam pričam! 


3 коментара:

  1. Kako je sve slatko. 😊😊😊 biramo za devojcicu 😊😊👧😍😍🍀🍀 hvala na prilici 😊😊😊

    ОдговориИзбриши
  2. Super je... Mi imamo Brankinu kapicu koju smo zimus porucilii... Poreza dovoljni smo��������

    ОдговориИзбриши
  3. A mi bismo komplet za dečaka 💗💗💗

    ОдговориИзбриши