петак, 15. јун 2018.

Vredan pažnje - Magnethinks + poklon


U želji da dopiše i na divan način obeleži još jednu stranicu rubrike Vredni pažnje, predstavlja nam se rukotvorka koja gravira lepotu, misli, uspomene. Najdivnija osećanja i najlepše poruke. Čarobne detalje i svima nam dobro znane likove. Rukotvorka koja stvara divne prijatelje čevekovim najboljim duhovnim prijateljima - knjigama.

Dobrodošli u svet laserski graviranih obeleživača za knjige koji nastaju i koji će nastajati prvenstveno zahvaljujući vašoj mašti i kreativnosti. Na pitanja kako i zašto je nastao brend Magnethinks, sa kakvim se sve motivima možete susresti, na šta je autorka konkretno ponosna, gde se ovi obeleživači mogu kupiti i pogledati i šta zapravo oni govore o jednom pojedincu kao ličnosti, svesrdno odgovora Marijana, osnivačica ovog unikatnog sveta.  

A vama preostaje samo da uživate u njenom predstavljanju i prijavite se za jedan obeleživač na kraju teksta koji će, bez sumnje, svom budućem vlasniku postati omiljeni deo svakodnevice. O tome vam pričam!


Kao strastveni ljubitelj pisane reči, uživam ne samo u sadržaju onoga što čitam, već i u detaljima koji upotpunjuju čitanje i čine ga lepim i opuštajućim dnevnim ritualom. Šolja kafe, omiljena sofa u kući ispred police sa pažljivo odabranim i godinama sakupljanim izdanjima omiljenih knjiga. Volim miris knjige, dodir papira, kvalitetne korice. Volim obeleživače za knjige, kada provire između listova. One obeleživače sa omiljenim citatom, omiljenim piscem, koji me odražavaju, koji su samo moji.



Isprva sam ih kreirala i štampala na papiru, dopisivala i crtala rukom, ali su kratko trajali. Brzo bi se pohabali i propali. Tako sam došla na ideju da koristim trajne materijale, nerđajući čelik i lasersku gravuru. Igrala sam se sa oblicima, rečima i bojama, svakog dana sve više unapređujući svoje male kreacije. Dodala sam vrpce, akrilne perle, Swarovski kristale. Pravila sam poklone za prijatelje, koji su, na moje veliko zadovoljstvo, bili oduševljeni. Tako sam došla na ideju da ih ponudim i ostalim ljubiteljima pisane reči u Srbiji i tako je rođen brend Magnethinks.


Uskoro sam postala ponosna na to koliko ljudi u našoj državi vole da čitaju. Kako radim po želji knjigoljubaca koji mi se javljaju, imam tu privilegiju da zavirim u sjajne inspiracije, istančane knjiške ukuse, omiljene citate i lične kreacije, koji me uvek motivišu ne samo da razvijam svoje veštine u izradi obeleživača, već i da širim svoj čitalački ukus kroz upoznavanje sa odabirima divnih ljudi, što je verovatno najveći benefit ovog hobija koji je slučajno i postepeno prerastao u posao.


Ponosna sam na sve svoje radove. Iza svakog stoji sjajna priča. Ili moje oduševljenje pročitanim, ili oduševljenje mojih mušterija. Zato se ovi obeleživači ne mogu kupiti gotovi, oni se izrađuju kroz dogovor putem Fb stranice Magnethinks ili Ig profila @magnethinks, tako da u potpunosti i u svakom detalju odgovaraju željama i očekivanjima naručilaca. Jer idealan obeleživač to jeste: lični akcesoar i odraz ličnosti knjigoljupca.




A kako retko ko ne voli Malog princa, Marijana je odlučila da daruje obeleživač sa ovim motivom. Kako bi obeleživač zavirivao baš u vaše knjige, potrebno je da:


1. lajkujete stranicu Magnethinks
2. zapratite @magnethinks na Ig
3. lajkujete stranicu O tome vam pričam
4. zapratite @otomevampricam na Ig
5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
6. Ispod ---> ovog posta ostavite komentar. Моžete napisati svoje utiske o ovom kreativnom svetu, označiti svoje prijatelje kako bi se i oni uključili u igru, ma šta god vam volja.

Nagrađivanje traje do petka 22.06. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!!!

Marijani se od srca zahvaljujem na otvorenošću za saradnju, a veliku zahvalnost dugujem i svojoj prijateljici Jeleni koja je Marijani preporučila učestvovanje u projektu Vredni pažnje. Sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada su nam se predstavile Palčica - dečije kapice i trakice, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica

Update 28.06.2018. u 14:40

Gospodin Random ko da zna da čita. Odabrao je komentar pod rednim brojem 14 koji je ostavila,...

... Jovana Jezdimirović. Čestitam ti od srca Jovana i molim te da mi se javiš u inbox sa podacima, a ostalima se zahvaljujem na učešću i želim više sreće u narednim nagrađivanjima. 

3 коментара:

  1. Prelepi su citati i bookmarkeri i divno je sto su od trajnog materijala jer prave reci su besmrtne ! Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. Мало је рећи да сам одушевљена!

    ОдговориИзбриши
  3. Vec je dugo pratim na instagramu.Divan hobi i svakom ko cita fenomenalan poklon :)

    ОдговориИзбриши