среда, 20. септембар 2017.

Forever Aloe Lips - moje iskustvo


Osmog marta ove godine sreća mi je bila fino naklonjena, pa sam u nagradnoj igri na stranici Aloe Vera Grbić osvojila FOREVER Aloe Lips za negu usana. Zahvaljujući divnoj gospođi Valeriji koja vodi ovu stranicu i koja je saradnik kompanije FLP (Forever Living Products), dolazim do saznanja da ovo nije običan balzam za usne, već da se u ovom pakovanju od 4,25g, gde glavno mesto zauzima aloe vera, kao doduše i svi proizvodi ovog brenda, krije zapravo melem za svašta nešto još. 



Kakvi si moji utisci nakon korišćenja FOREVER Aloe Lipsa sa jojobom i da li je ovo proizvod koji bih vam preporučila ili ne, o tome vam pričam u ovom postu. 


Pre svega, nakratko ću da vas upoznam sa kompanijom Forever Living Products. Osnovana 1978. godine u Skotsdejlu, Arizona, ova kompanija je naveći uzgajivač, proizvođač i distributer Aloe Vera proizvoda na svetu. Posvetila je skoro 4 decenije u traženju najboljih prirodnih izvora zdravlja i lepote da bi ih podelila sa svetom. Uz posvećenost kvalitetu i čistoti, FLP je strasni filantrop u pomaganju ljudima širom sveta da izgledaju i osećaju se bolje. Za razliku od drugih kompanija koje se hvale svojom odgovornošću prema životnoj sredini da bi bile „u trendu”, Forever kontinuirano procenjuje svoje biznis procese da bi redovno unapređivala samu sebe. I to ne radi zato što je to „u trendu”. Ovo radi zato što veruje da je to ispravna stvar. Svest o uticaju na životnu sredinu primarni je element u poslovanju ove kompanije. Forever ima preko 50 miliona Aloe Vera biljaka koje rastu na plantažama u Dominikanskoj Republici i u Teksasu. Kada pričamo o konverziji CO2 u kiseonik, 20 Aloe Vera biljaka mogu da konvertuju otprilike istu količinu CO2 kao jedno drvo! Imajući to u vidu, samo sa plantažama Aloe, Forever Living već čisti našu planetu od 2 miliona tona CO2 godišnje! (izvor)


Izvor: www.foreverliving.com

Da se vratim dragom Aloe Lips-u. Oni koji izvesno vreme prate blog O tome vam pričam, već znaju da je rubrika ''Preporučujem'' rezervisana samo za proizvode i predmete koje volim, koristim i koji na mene ostave dobar utisak. Iz tog razloga ovde dolazi i recenzija o proizvodu iz naslova.

12 коментара:

  1. Hvala Milice na ozbiljnom pristupu pisanju recenzije.
    Potrudili ste se da dođete do informacija o kompaniji koje su vrlo značajne a retko se spominju.
    Veoma mi je drago da ste zadovoljni Lipsom i hvala na podeljenim iskustvima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vama Valerija na fantastičnoj nagradi! :)
      Drago mi je da ste zadovoljni recenzijom! <3

      Избриши
  2. Milice ovo malo čudo izgleda divno i baš si me zainteresovala. Recenzija je odlična, baš sam uživala čitajući.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marija! <3 Veruj mi, ovo je pravo jedno bogatstvo u pakovanju od 4,25 grama! :)

      Избриши
  3. Divno iskustvo, 2003 i 2006 probleme sa bradavicama pri dojenje beba nisam imala jer sam dobila od majke aloe lips, koji je učinio da mi je i to iskustvo bilo lepo :) od tada svim budućim majkama samo to preporučujem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eh, kamo te sreće da sam ga imala nakon prvog porođaja! :)
      Hvala za podeljeno iskustvo! <3

      Избриши
  4. za sve sto ste napisali istina i nista drugo

    ОдговориИзбриши
  5. Koristim ga duze od pet godina, najbolji melem za usne IKAD ! Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Koristim ga od 2004-te god,prezadivoljna sam sa njim

    ОдговориИзбриши
  7. Nije los ! Ne razlikuje se mnogo od ostalih osim sto je mnogo skuplji.Mada...on je i jeftin u odnosu na njihove druge prizvode.

    ОдговориИзбриши
  8. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши