уторак, 24. јануар 2017.

Giveaway time

iliti Utopli gušu, razveseli dušu :D 


Kao što rekoh danas na Facebook stranici bloga, zato što vreme poklanjanja još uvek traje, jer nam se približava Dan zaljubljenih, kao i zbog vas, mojih dragih čitalaca, kojih je iz dana u dan sve više i više, a zahvaljujuċi bezrezervnoj podršci koju mi pružate, kao i divnoj ideji koju sam ovog vikenda dobila od jednih dragih ljudi, odlučila sam da današnji dan bude dan za poklone. Ovo je sedmo po redu darivanje na blogu, a samo u prvom sam vam darivala nešto od svojih rukotvorina, pa je red da se opet osvrnemo na poklone ovog tipa. 

Da ovom prilikom možete da ostvojite jedan autentičan, topao šal, o tome vam pričam.

Jedna Milena i jedan Miloš inspirisali su me da ovog vikenda budem vredna. I da stvorim ovo toplo zadovoljstvo za vrat koje vidite na slici ispod. Hvala drugari! :) 



Ja brže bolje, i sa izuzetnim guštom, izdejstvovah ovu žuto-braonkastu rukotvorinu i kako su hladni dani još uvek u jeku, ne bi valjalo časiti ni časa, već ovaj šal brže bolje treba da padne u ruke nekoga od vas tako brojnih (i hvala vam na tome!) koji me rado pratite i čitate. 

Ono što treba da uradite da bi ste učestvovali u ovom darivanju su 3 jednostvna koraka:

1. lajkujete FB stranicu bloga O tome vam pričam

2. podelite ovaj nagradni post javno na svoj FB zid
3. i ostavite bilo kakav komentar ispod istog nagradnog posta

4. (proizvoljno) možete pratiti i Instagram profil bloga gde vas svakodnevno očekuju lepe slike i lepe reči na temu praktičnosti i lepote življenja

Igrica traje upravo do Dana zaljubljenih, tj. do 14.02.2017. i zbog komplikacija oko slanja važi samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one iz drugih zemalja koji paket mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. 

A evo i još jedne sličice, da vidite kako šal izgleda kada zauzme svoje mesto:



Još jednom hvala što ste tu i srećno vam svima bilo! 

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica 

Update 16.02.2017. 

U ovom nagrađivanju random je najnaklonjeniji bio broju 21, a komentar pod tim brojem ostavila je Svetlana Ceca Stojanović. Čestitam ti od srca Svetlana i molim ta da mi u inbox FB stranice ostaviš adresu na koju ti šaljem poklon. 



Svima ostalima hvala na ovako lepom odazivu i budite tu i nadalje, blog O tome vam pričam za manje od 20 dana slavi godinu dana postojana, a tim povom sledi još jedno nagrađivanje! <3 ;) 

13 коментара:

  1. Одговори
    1. Draga Mirjana, ako već nisi, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

      Избриши
  2. Predivno. Slagao bi mi ae uz nocu jaknu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Milice, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

      Избриши
  3. Одговори
    1. Draga Danijela, ako već nisi, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

      Избриши
  4. Predivan jeee,toliko si ne talentovana nego multitalentovana,ma divna si <3

    ОдговориИзбриши
  5. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши