уторак, 24. јануар 2017.

Giveaway time

iliti Utopli gušu, razveseli dušu :D 


Kao što rekoh danas na Facebook stranici bloga, zato što vreme poklanjanja još uvek traje, jer nam se približava Dan zaljubljenih, kao i zbog vas, mojih dragih čitalaca, kojih je iz dana u dan sve više i više, a zahvaljujuċi bezrezervnoj podršci koju mi pružate, kao i divnoj ideji koju sam ovog vikenda dobila od jednih dragih ljudi, odlučila sam da današnji dan bude dan za poklone. Ovo je sedmo po redu darivanje na blogu, a samo u prvom sam vam darivala nešto od svojih rukotvorina, pa je red da se opet osvrnemo na poklone ovog tipa. 

Da ovom prilikom možete da ostvojite jedan autentičan, topao šal, o tome vam pričam.

Jedna Milena i jedan Miloš inspirisali su me da ovog vikenda budem vredna. I da stvorim ovo toplo zadovoljstvo za vrat koje vidite na slici ispod. Hvala drugari! :) Ja brže bolje, i sa izuzetnim guštom, izdejstvovah ovu žuto-braonkastu rukotvorinu i kako su hladni dani još uvek u jeku, ne bi valjalo časiti ni časa, već ovaj šal brže bolje treba da padne u ruke nekoga od vas tako brojnih (i hvala vam na tome!) koji me rado pratite i čitate. 

Ono što treba da uradite da bi ste učestvovali u ovom darivanju su 3 jednostvna koraka:

1. lajkujete FB stranicu bloga O tome vam pričam

2. podelite ovaj nagradni post javno na svoj FB zid
3. i ostavite bilo kakav komentar ispod istog nagradnog posta

4. (proizvoljno) možete pratiti i Instagram profil bloga gde vas svakodnevno očekuju lepe slike i lepe reči na temu praktičnosti i lepote življenja

Igrica traje upravo do Dana zaljubljenih, tj. do 14.02.2017. i zbog komplikacija oko slanja važi samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one iz drugih zemalja koji paket mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. 

A evo i još jedne sličice, da vidite kako šal izgleda kada zauzme svoje mesto:Još jednom hvala što ste tu i srećno vam svima bilo! 

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica 

Update 16.02.2017. 

U ovom nagrađivanju random je najnaklonjeniji bio broju 21, a komentar pod tim brojem ostavila je Svetlana Ceca Stojanović. Čestitam ti od srca Svetlana i molim ta da mi u inbox FB stranice ostaviš adresu na koju ti šaljem poklon. Svima ostalima hvala na ovako lepom odazivu i budite tu i nadalje, blog O tome vam pričam za manje od 20 dana slavi godinu dana postojana, a tim povom sledi još jedno nagrađivanje! <3 ;) 

12 коментара:

 1. Одговори
  1. Draga Mirjana, ako već nisi, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

   Избриши
 2. Одговори
  1. Draga Milice, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

   Избриши
 3. Одговори
  1. Draga Danijela, ako već nisi, molim te ostavi komentar ispod nagradnog posta na FB stranici bloga, kako bih mogla da ti dodelim broj za izvlačenje. :)

   Избриши
 4. Predivan jeee,toliko si ne talentovana nego multitalentovana,ma divna si <3

  ОдговориИзбриши