петак, 25. новембар 2016.

Moji Kräuterhof favoriti

U postu napisanom još u martu ove godine dala sam obećanje da ću podeliti sa vama koji su to moji Kräuterhof favoriti i napokon to obećanje ispunjavam. U pitanju su proizvodi koje koristim svakodnevno i kojima sam više nego zadovoljna, te iz tog razloga zaslužuju da se o njima piše u zasebnom postu.

Kräuterhof šampon sa koprivom, Kräuterhof krema za tuširanje za veoma suvu kožu i Kräuterhof konjski balzam, o tome vam pričam.

Kräuterhof šampon sa koprivom koristim već dugi niz godina i iako je moja kosa više suva nego normalna, ovaj šamon namenjen normalnoj kosi izuzetan joj je saveznik. 



Savršeno je neguje i revitalizuje i nakon prirodnog sušenja, kako inače uvek sušim svoju kosu, ona je rastresita, mirsna, lako se rasčešljava. Postoji na tržištu i Kräuterhof balzam za negu i sjaj kose koji do sada nisam imala prilike da probam, ali ako je posle pranja samo šamponom kosa divna kao što jeste, balzam bi je verovatno učinio još lepšom. Ukoliko ga nekada isporbam, obavezno ću podeliti svoje impresije sa vama.  

Kräuterhof krema za tuširanje za veoma suvu kožu sadrži aloe veru, maslinovo ulje i ekstrakt nevena, tj. sve one prirodne sastojke koji su idealni hranitelji suve kože. 


Meni je, nakon tuširanja ovom kremom, mleko za telo nepotrebno, pa je uglavnom koristim kada negde žurim i nemam puno vremena za mackanje. Kombinacija tri navedena biljna sastojka ovom proizvodu daje osvežavajući miris koji se dugo zadržava na koži, dok s druge strane preparat na kožu deluje izuzetno blagotvorno, savršeno je hidrira i ne dozvoljava joj da se peruta. Za sve one koji imaju suvu kožu, ovaj shower cream treba biti must have stanovnik kupatila i iskrena je preporuka svima od strane mene.

Ako ste čitali moj post I kad je teško, život je lep, znate da Kräuterhof konjski balzam ne može, a da ne bude deo moje svakodnevice. 


Ruzmarin, divlji kesten, arnika, ulje mente i kamfor stopili su se u gel koji hladi, okrepljuje i svakodnevno me rešava bola. Ubrzo nakon nanošenja bolno mesto se polagano smiruje i uvek, ma za tili čas, budem spremna za nove, svakodnevne aktivnosti. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti, ali na sreću, postoji Kräuterhof koji misli na svoje potrošače i teži ka njihovom blagostanju i zadovoljstvu. Kräuterhof konjski balzam ne preporučuje se samo osobama koje imaju problema sa kostima. Pogodan je i za masažu vrata, za relaksaciju sportista, pospešuje prokrvljenost kože, osvežava je, revitalizuje i neguje.

Podelila sam sa vama koja su tri preparata na tronu mog Kräuterhof carstva. 
Da li vi koristite nešto iz Kräuterhof asortimana
Koji su vaši favoriti?

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

4 коментара:

  1. Volim ovaj brend i pored naravno čuvenog konjskog balzama favorit mi je njihova mlečna krema :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tijana, čitala sam kada si pisala o njoj :) Ma, za Krojterhof samo čiste preporuke!

      Избриши
  2. Анониман4. март 2017. 00:01

    Ja već dugo koristim njihov proizvod šampon sa kofeinom odličan je sve pohvale

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши