петак, 10. јун 2016.

Moja Weleda inspiracija


Društvo drago, ovim postom želim da vas inspirišem. I podstaknem na kreativnost. Upravo onako kako je Weleda podstakla mene.

Fotokonkurs ’’Weleda inspiracija’’, o tome vam pričam.

Početkom aprila, na Weleda Facebook stranici i Weleda Srbija Instagram profilu osvanuo je konkurs ’’Weleda inspiracija’’. Cilj konkursa je poslati što kreativniju i originalniju fotografiju inspirisanu ovim poznatim brendom koji nas tako suptilno približava prirodi. Na kraju konkursa biće odabrano 13 fotografija koje će krasiti Weleda kalendar za 2017. godinu, a autori izabranih fotografija osvojiće vredne nagrade. Konkurs je otvoren do 15. juna, a detaljne uslove za učestvovanje možete pročitati na linku koji se nalazi u pinovanom postu na Weleda Facebook stranici.

A na koji način je Weleda inspirisala mene, možete pogledati na fotografijama ispod, od kojih su neke i učesnice ovog divnog konkursa.












Da li je neko od vas već učestvovao na konkursu? Svima želim puno sreće i pohvalite mi se ovde ukoliko vaša slika bude jedna od pobedničkih :)







Pozdravljam vas do narednog posta,

Milica

3 коментара:

  1. Ja obožavam Weledine proizvode i trudim se da priuštim neki sebi bar dva puta godišnje, učestvovala sam i na konkursu sa jednom fotografijom , što da ne :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Neprikosnovena Weleda! Kamo sreće da je standard u našoj zemlji viši pa da svako sebi može da priušti ovu čaroliju iz prirode. Srećno ti bilo na konkursu Tijana! <3

      Избриши
  2. stvarno su dobri Weledini proizvodi,svi od reda,doduse nisam sve ali dosta toga sam probala,a sto se konkursa tice za njega nisam dosad znala,ali svakako hvala mozda se i ja oprobam.

    ОдговориИзбриши