понедељак, 25. април 2016.

Babygal® kolekcija - da detinjstvo više prija

Čuli ste za farmaceutsku kompaniju Galafarm? U pitanju je kompanija iz Makedonije koja postoji već punih 25 godina. Bavi se proizvodnjom farmaceutskih i kozmetičkih preparata prema GMP standardima. Za one koji se možda pitaju šta je to GMP standard - on predstavlja sertifikat dobre proizvođačke prakse koji dobijaju renomirani i priznati farmaceutski proizvođači čiji proizvodi nastaju po evropskim standardima. Predstavništvo Galafarma u Srbiji postoji 10 godina i ekskluzivni je zastupnik Galafarmovih proizvoda. Ovaj brend je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu i konkurentnim cenama, a svojim sloganom ‘’Budite zdraviji, budite srećniji’’ promoviše zdravlje i bolji način života.
Pored više nego širokog i fantastičnog Galafarmovog asortimana o kojem se do tančina možete informisati na sajtu www.galafarm.com.mk, moji mališani i ja smo imali zadovoljstvo i čast da se upoznamo sa divnom kolekcijom za negu kože beba i dece. Babygal® kolekcija, o tome vam pričam.


Naši najvoljeniji zaslužuju vrhunsku negu sa proizvodima najboljeg kvaliteta. Savršena kombinacija pantenola, alantoina, bademovog, nevenovog i maslinovog ulja, vitamina E i celo bogatstvo pažljivo odabranih emolijenata čine Babygal® kolekciju posebnom i nenadmašnom. 


’’Omogućite vašem detetu da mu kupanje bude radosno sa Babygal® kupkom i šamponom, da uživa u predivnom mirisu i mekoći koje imaju Babygal® dečija hidrantna krema i mleko. Zaštitite bebinu kožu puderom, uljem i zaštitnom kremom sa cink oksidom i omogućite joj da uživa u jedinstvenoj Babygal® dečijoj vitaminskoj kremi.’’

U nastavku slede moji utisci o ovim nežnim preparatima. Tron ovog bebećeg i dečijeg sveta zauzima Babygal® dečija vitaminska krema. Ova kraljica prepoznatljive ambalaže i neodoljivog mirisa koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu dečije kože. Postoji u pakovanjima od od 50, 100, 250 ml. Malo pakovanje izuzetno zgodno za put i testiranje, veća pakovanja praktična i povoljna, da se svako malo ne mora trčati u nabavku. Sadrži hipoalergijski lanolin, lepo hidrira i neguje kožu koja je lako upija. Posebno se preporučuje za negu kože u pelenskom predelu i izuzetna je preventiva od nastanka osipa i drugih neželjenih posetioca na koži. A ja sam bila malo nevaljala i kradnula je i za svoje potrebe. Dečija vitaminska krema delovala je kao melem na moje problematično suve ruke. Vitamini u odsustvu parabena, za koje nema mesta u ovoj kolekciji, učinili su i svakodnevno čine dobra dela! Babygal® dečija vitaminska krema je zbog svih svojih kvaliteta bila inspiracija za nastanak celokupne Babygal® kolekcije koja sadrži sve neophodne proizvode vezane za bebinu i detetovu higijenu i negu, a čiji detaljan sastav ponaosob možete videti na slikama, na samoj ambalaži.



Sledeći na listi su proizvodi sa kojima će svaki kupanjac i mackanjac biti prava uživancija. Miris Babygal® kolekcije nema šanse da vas ne oduševi! Blag, a efektan, to je miris nežnosti, ljubavi, čistoće. Miris koji će vam svakodnevno ispunjavati prostorije i kupatilo, miris koji će širiti baršunasta kosica vašeg mališana. Miris koji podstiče sreću i zadovoljstvo. Što se Babygal® penušave kupke i šampona tiče, reći ću samo jedno - pena. Fantastična količina pene koja uvek inspiriše, složićete se? Pena koja ne stvara suze u očima, pena zahvaljujući kojoj smo lako postali Deda Mraz, jer je poslušno htela da igra ulogu kape i brade. Doduše, ipak nam je naterala suze na oči, jer smo bili prinuđeni da kupanje protiv volje malenog bića privedemo kraju. Ali, opčinjavajući miris hidrantnog mleka i ulja opet su popravili raspoloženje. I opet sam bila kradljivac. Mleko i ulje takođe su pravi doktor za moju suvu kožu. Ulje preporučujem i za efikasno uklanjanje temenjače koja uglavnom zna da se pojavi na temenu malenih glava. Ulje naneti 1-2 sata pre kupanja. Pred samo kupanje nežnim češljićem , u smeru suprotnom od rasta dlake, prelaziti po temenu i diviti se rezultatima jer je Babygal® ulje reklo svoje ‘’abrakadabra’’ i učinilo da temenjača nestane. Proslaviti ovu pobedu Babygal® šampončićem.


Izvrsni pomoćnici i saveznici za nežnu dečiju kožu, njenu zaštitu i oporavak jesu i Babygal® dečija hidrantna krema, Babygal® zaštitna krema sa cink oksidom, kao i Babygal® puder za decu. A takođe i pomoćnici za nas odrasle. Hidrantna krema u borbi protiv suve kože lica, puder u situaciji nezamenljivog saveznika kada je kosa prljava, a nemamo vremena da je operemo. Samo nekoliko aplikacija po kosi, protresi, pročešljaj i kosa je za prvu ruku k’o nova. I trepavice vole Babygal® puder. Nakon nanošenja prvog sloja maskare, štapićem za uši na trepavice naneti puder, pa potom opet maskaru. Dobićete volumen koji oduševljava, pogled koji bez daha ostavlja.


I da li je potrebno da kažem da sam oduševljena Babygal® kolekcijom? Ovim kvalitetom i konkurentnim cenama bićete oduševljeni i vi, uverena sam! A jeste li znali šta još, osim Babygal®-a, spada u asortiman Galafarma? Na slikama ispod možete videti listu svih Galafarmovih proizvoda, a ako bi detaljno da se informišete o nekom konkretnom preparatu, trk na sajt www.galafarm.com.mk, gde je sve lepo predstavljeno.



Veliko hvala kompaniji Galafarm na ukazanom poverenju i divnoj saradnji.

Poklon#2 za vas (završeno!)

Svoje oduševljenje Babygal® kolekcijom želim ovom prilikom da podelim i sa vama. Poklanjam vam Babygal® hidrantno mleko i Babygal® ulje. Jedna osoba će za svog mališana ili za sebe osvojiti oba proizvoda, a kako biste ušli u bubanj za izvlačenje, trebate da:



  1. lajkujete FB stranicu bloga O tome vam pričam
  2. lajkujete FB stranicu Galafarm Beograd
  3. podelite objavu o nagrađivanju javno na svom FB profilu
  4. pratite ’’O tome vam pričam’’ na GFC-u i Bloglovin’-u
  5. ovde ispod posta ostavite svoje ime i mejl na koji mogu da vas kontaktiram ukoliko baš vi budete pobednik. I to bi bilo to :)
Ukoliko ne želite da svoje ime i mejl ostavljate javno, pošaljite mi ih na adresu otomevampricam@outlook.com, a ovde ispod teksta ostavite bilo kakav komentar koji je neophodan kako biste dobili svoj broj za izvlačenje.
Nagrađivanje je nažalost, zbog nerealnih troškova slanja i carine, ograničeno na teritoriju Srbije, a mogu učestvovati i svi iz drugih zemalja koji imaju nekog ko će poklon umesto njih primiti u Srbiji. Prijavljivanje traje do 07.05., a pobednika ću proglasiti najverovatnije sutradan. Troškove poštarine snosim ja, vaše je samo da vas Random voli na dan izvlačenja. :) 

Srećno svima i nadam se da ste uživali u ovom postu!

Pozdravljam vas,
Milica

U postu korišćene fotografije i tekstovi sa sajta i flajera Galafarm kompanije, kao i fotografije viđene objektivom mog fotoaparata.

Update: Random je odlučio da Babygal® hidrantno mleko i Babygal® ulje pripadne Verici Belakovic, koju sam kontaktirala mejlom i očekujem njenu adresu. Dobitnici čestitam, a svima ostalima hvala na učestvovanju i budite spremne na još puno poklončića! ;) 







41 коментар:

  1. Sve sto treba je napisano...bravo Milice.
    svetlanakrantic@yahoo.com
    Svetlana Krantić

    ОдговориИзбриши
  2. Pratim svuda kao Tamara Sibic.
    tamaradzonic@yahoo.com
    Sve lepo, detaljno opisano, super si! <3
    Mojoj Maši bi se baš dopao poklon ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Svuda sam ti pratilica :)
    Nisam isprobavala ovo a bas me je odusevilo kako si sve lepo opisala.
    jassminast@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  4. Divno opisano .Svaka pohvala.Obradovaće se svako dete ovom divnom nagrađivanju.Bravo Miličice <3 Snežana Barlov tinasneza@sbb.rs FB:Snežana Barlov Bojan

    ОдговориИзбриши
  5. Adrijana Petković
    adrijanammb@gmail.com
    Baš lep tekst, svaka čast! <3

    ОдговориИзбриши
  6. Pratim sve i ovaj poklon bi i baš "legao" sada :)
    FB Tijana Ilić ostalo tijana sjz
    srecajezdravlje@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. Gfc Danijela Bekčić
    Blogovin Danijela Bekcic
    Fb Danijela Bekcic
    nelagmc@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  8. fb Tatjana Petrovic tatjanariba@gmail.com,blogovin Tatjana Tanja

    ОдговориИзбриши
  9. fb Tatjana Petrovic tatjanariba@gmail.com,blogovin Tatjana Tanja

    ОдговориИзбриши
  10. Jaiti8403@yahoo.com je mail, Elena Bekovac Fb profil :)Ostalo nemam, nadam se da to nije problem ?

    ОдговориИзбриши
  11. Zaista divna i kvalitetna dečija kozmetika!
    Fb: Katarina Kaća Borić
    Gfc i Bloglovin: Katarina Borić

    ОдговориИзбриши
  12. Slavica Milovanovic
    slavica.milovanovic1968@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  13. Super!
    GFC i Bloglovin: Tanja Petrovic
    E-mail: tanjapetrovic28@hotmail.com
    FB:Tanja Tajci Petrovic

    ОдговориИзбриши