уторак, 19. фебруар 2019.

Imamo i mi, nemate samo vi!Hej vi, koji koristite neku od društvenih mreža, ne koristite njih samo vi, imamo naloge u ovom virtuelnom svetu i mi.Imamo i mi, nemate samo vi, umetnička imena, ex devojačka i sadašnja prezimena, imamo i mi za Facebook, Instagram, Twiter,... vremena, ali nećemo.

Imamo i mi porodicu, stan, kuću, sobu, kupatilo, ulicu, idemo i mi u kafić, restoran, bioskop, teretanu, prodavnicu,...

Mame smo i tate, ponosni do srži i deca su nam najlepša na svetu, k'o što su svakome svoja. Idu u vrtiće, škole, imaju lepe jakne, patike, rančeve, igračke nove,... Fotografišemo svaki momenat sa njima, podrazumeva se, ali slike su te za dušu našu, zna se.

Imamo i mi, nemate samo vi automobile, motore, čamce, motokultivatore,...

Spremamo i mi, ne samo vi ’’prste da poližeš'' jela, napravi se i kod nas (ili kupi) pokatkad torta cela, zimnica se krčka od jutra do mraka, ali posle moćnih degustacija nekako nemamo snage za hvalisanje, jer iako dobrih vesti i dela nikada nije na odmet, ponekad sve može da postane izmet.


Imamo i mi stavove, želje, nadanja,... Imamo najlepši selfi, najmoćniji make up gde jako ličimo na neku filmsku divu, a na sebe manje, imamo svog vernog druga i rame za plakanje, al’ nam se širokim masama to nekako ne daje na znanje.

Imamo rođake u Americi, Švedskoj, Kanadi,... Svako od nas imao posao, dela, rinta, radi,...
Domaćice smo, kuriri, automehaničari, lekari,blogeri, pisci,... ali smo za po nekoliko objava dnevno na mrežama društva u stisci.

Imamo i mi vremena za sebe, od samoće nam srce ne zebe, polazimo u škole, na planine, more, ostajemo budni do zore, opijamo se do mile volje,...

Navijamo, maštamo, pišemo domaći, učimo, praštamo, poklanjamo, primamo, uzimamo, dajemo, kroz surovu svakodnevicu smelo i odvažno trajemo i na ovom svetu, verovali vi ili ne, takođe opstajemo.

Imamo i mi sexy fotke i poze, bogu hvala još uvek nam se može, ali zna se, mili brate, da fotka ta nije za strine, ujne, mame, tate i mnogobrojnu rodbinu širu. Ostavljate li vi svoje na miru?Imamo i mi afinitete, kuriozitete, na momačkim i devojačkim večerima striptizete, imamo i mi stare bake, tete, na rođendanima i drugim slavljima konfete.

Imamo i mi indekse i knjižice đačke, bunde i košulje ludačke, imamo i mi desetke i petice od kojih indeksi i knjižice pršte, a imamo i specijalni nož sa kojim se krompiri skoro pa sami ljušte.

Imamo novogodišnje paketiće, wish liste, skije, za večeru lignje i skuše, svake godine nam je takođe rođos, imamo sijaset razloga sa hvalisanje i ponos, ali eto, nećemo.

I mi se svađamo, durimo, zbog silnih problema i muka povazdan bazamo i jurimo, nemile nas brige i dešavanja more, al' tim informacijama ne kitimo svoje online zidove. A ne kitite ih ovim bome ni vi. 

Imamo i mi, nemate samo vi blogove, Instagram feed za medalju, sa pratiocima na tonu, ali budimo realni, nama je vlastiti život na tronu! Pa onaj koga se tiče i ko to iskreno i od srca želi, može da bude deo ove priče.

Zagrljaj šaljemo, sa svakim bi iskreno da trajemo, al’ pardon, kad prdnemo na društvenim mrežama realnom svetu ne delimo, događajima koje srce i duša osete, a oči vide na javi, najviše se veselimo! O tome vam pričam! Izvori fotografija odozgo naniže: 
1. www.123rf.com
2. www.facebook.com
3. www.123rf.com
4. www.shutterstock.com


6 коментара:

 1. �� Obožavam te, eto! Bravooo! ����

  ОдговориИзбриши
 2. Имамо и ми Шиптаре колико хоћеш па се не хвалимо.

  ОдговориИзбриши
 3. Samo nemamo ego tripove, da moramo da se hvalimo da smo živi.

  ОдговориИзбриши
 4. PAŽNJA SVIMA:
  Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

  ОдговориИзбриши