петак, 4. мај 2018.

Vredna pažnje - Kuća slatkiša Sneža Stanimirović + poklon




Kako je sezona venčanja, krštenja i drugih bitnih datuma u punom jeku, ovonedeljna rukotvorka nam je došla kao šlag na tortu. Zahvaljujući njenim slasnim rukotvorinama, ili bolje reći umetničkim delima, svaka vaša proslava biće posebnija i autentičnija. Kreativna Sneža u stanju je da svaku zamisao sprovede u delo i da za vaše slavlje napravi upravo onakvu tortu o kojoj ste maštali, a koja će oduševiti  sve goste i jednostavno ih ostaviti  bez daha.

Dobrodošli u Kuću slatkiša Sneže Stanimirović i pripazite se, jer ne mogu da vam garantujem da vam od slasnih zadovoljstava koja ćete videti na slikama, neće krenuti voda na usta. Naravno, tu je i poklončić na kraju teksta za najsrećnijeg od vas. O tome vam pričam!


1. Koji to slatkiši nastaju u Kući slatkiša Sneže Stanimirović?

U KUĆI SLATKISA SNEZE STANIMIROVIC NASTAJU TORTE IZ MASTE. 
TORTE I OSTALE SLATKE DJAKONIJE KOJE RADIM SU ISKLJUCIVO DOMACE. IAKO NEKI RECEPTI ZAHTEVAJU KUPOVNE BISKVITE I RAZNE KUPOVNE KREMOVE, KOD MENE SE I TO RADI U DOMACOJ VARIJANTI, ZNACI JA PECEM BISKVITE I KUVAM KREMOVE, NEMA KUPOVINE GOTOVIH BISKVITA IAKO JE TO MNOGO BRZE I LAKSE. MOJE MUSTERIJE TO PREPOZNAJU I POSTUJU MOJ TRUD. NEKE TORTE KOJE RADIM TOPE SE PRILIKOM KONZUMACIJE, A TO MI SA OVOG PODNEBLJA VOLIMO. NISMO BAS NEKI LJUBITELJI FONDANA, PA SE VISE RADI IMITACIJA FONDANA, TEHNIKA KOJU SAM SAMA OSMISLILA, JER MUSTERIJE FONDAN BAAŠ NE PREFERIRAJU, PA SAM ISKOMBINOVALA SLAG KOJI JE DO PERFEKCIJE UGLADJEN SA DELOVIMA DEKORACIJE OD FONDANA.TAKVIM NACINOM DEKORACIJE MOGU DA URADIM MEKU TORTU, A DA IZGLED NE ODSTUPA OD MODERNIH TORTI.
KOLIKO VODIM RACUNA O IZGLEDU TORTI, TOLIKO POSVECUJEM VREME I UKUSU, JER NE VREDI IZGLED BEZ UKUSA I OBRNUTO. IZ TOG RAZLOGA, AKO SE ODLUCITE DA BUDEM DEO NEKE VASE SVECANOSTI, NADAJTE SE DOMACOJ TORTI KOJA JE NALIK ONIM NAJMODERNIJIM SA FONDANOM. VAŠE JE SAMO DA IZRAZITE SVOJU ZELJU, A KUCA SLATKISA CE NASTOJATI DA DOBIJETE SVE STO STE ZAMISLILI.

Fotografije Snežinih svadbenih i svečanih torti u imitaciji fondana: 















2. Od kada se baviš stvaranjem svojih ukusnih rukotvorina i šta ti je najveća motivacija u tom radu?

OVIM POSLOM SE SAMOSTALNO BAVIM 6-7 GODINA. MOTIVACIJA MOZE BITI SAM ZAHTEV MUSTERIJE DA SE URADI NESTO ORGINALNO, ALI U PRINCIPU NAJVECA MOTIVACIJA JE ZADOVOLJNA MUSTERIJA KOJA CE SE VRATITI I KOJA CE ME PREPORUCITI. TO MI JE VEOMA BITNO, JER U DANASNJE VREME SVAKU MUSTERIJU TREBA SACUVATI.

Dečije torte i torte za punoletstvo u imitaciji fondana: 














3. Gde se tvoje čarobne torte mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

STO SE TICE SLATKISA NAJVISE PORUDZBINA STIZE ZA TORTE, ALI ZELJE MUSTERIJE UVEK GLEDAM DA ISPOSTUJEM, PA RADIM I SITNE KOLACE, MINJONE, KOMADNE KOLACE, CAKE POPSE, MAFINE ITD.

MOJE TORTE SE NALAZE NA FB STRANICI - KUCA SLATKISA SNEZA STANIMIROVIC KAO I NA INSTAGRAM PROFILU POD ISTIM IMENOM

ZA MUSTERIJE NEMAM OGRANICENJA. RADIM SVE VRSTE TORTI SVECANE, SVADBENE, DECIJE, U FONDANU, U SLAGU, U IMITACIJI FONDANA,... TAKO DA SU MI MUSTERIJE ZAISTA RAZNOLIKE. DA TAKO KAZEM OD JEDNE DO STO JEDNE GODINE.

Za izradu veoma zahtevne čokoladne torte sa kuglama od čokolade: 







4. Na koju svoju tortu si posebno ponosna?

JA SAM INACE PERFEKCIONISTA I U SVAKU TORTU ULAZEM PUNO TRUDA PA NE BIH NEKU POSEBNO IZDVAJALA.

Torte u fondanu i fotografije ostalih Snežinih slatkiša i njenog najvećeg i najiskrenijeg kritičara: 

















5. Šta bi poručila svojim budućim konzumentima? Zašto su tvoje torte drugačije i najukusnije? Zašto da tortu za neki svoj bitan datum naruče baš od tebe?

KAKO SADASNJI KOJI TO INACE I SAMI ZNAJU, TAKO I BUDUCI KONZUMENTI, OD MENE CE DOBITI SAMO NAJBOLJE. SMATRAM DA JE, AKO SAM VEC DOBILA PRILIKU DA BUDEM DEO NECIJE SVECANOSTI, VEOMA BITNO OPRAVDATI TO POVERENJE I ISPOSTOVATI SVE MAKSIMALNO.

Ostale razne varijante torti:













I za kraj, a primera radi, da vidite kako su, na prvi pogled naizgled iste torte, zapravo dekorisane totalno drugačijom tehnikom. Prva na slici je u fondanu, a druga je dekorisana imitacijom fondana, tj. šlagom. 




I kao i uvek, poklon. Sneža vam daruje predivne čipke za tortu, 3 bele i 3 zlatne, koje su apsolutno jestive i mogu se staviti na bukvalno svaku podlogu: slag,fondan,cokoladu,fil...


Kako bi čipke došle baš na vašu tortu, potrebno je da:

1. pošaljete zahtev za prijateljstvo profilu Kuca Slatkisa Sneza Stanimirovic
3. lajkujete stranicu O tome vam pričam
5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
6. Ispod ---> ovog posta ostavite bilo koji komentar. Možete recimo napisati da li vam se sviđaju Snežine torte, tagovati (označiti) prijatelje, ma šta god vam volja, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

Nagrađivanje traje do petka 11.05. do kraja dana, a dan, dva kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!!!

Sneži 
se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavio FlowerS, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica


Update 15.05.2018. u 00:29h

Najviše sreće u ovom nagrađivanju imala je,...


... Ivana Đorđević Obradović. Čestitam ti od srca Ivana i molim te da mi se javiš u inbox stranice O tome vam pričam sa podacima. Ostalima želim više sreće u ovonedeljnom, kao i u svakom narednom nagrađivanju. O tome vam pričam

2 коментара:

  1. Ovo deluje carobno,o ukusu da ne pricam,sigurna Sam da je predivan.Mionina torta je prelepa,sva u roze tonovima,ma sve je predivno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Tatjana, hvala! ❤ Inače, ovo nije torta moje Mione, Sneža nam je nažalost prilično daleko za transportovanje bilo koje njene čarobne torte. :)

      Избриши