петак, 25. мај 2018.

Vredan pažnje - blog Sreća je zdravlje + poklon



U narednim redovima ne predstavlja nam se klasičan rukotvorac. Ovoga puta u pitanju je jedna žena zmaj kojoj je pisanje jača strana i koja, zahvaljujući blogu koji vodi, sva ta svoja pisanija, iskustva, stavove, preporuke i mnogo još čega zanimljivog nesebično deli sa svima nama.

Zahvaljujući njenom blogu zaista ćete shvatiti zašto je zdravlje najbitnije da bi čovek bio srećan, ali ćete naučiti i da kroz život trebate koračati odvažno, smelo, istrajno i da čak i onog trenutka kada deluje najteže i nemoguće ne smete da odustanete, jer ubrzo nakon toga događaju se divne stvari.

Blog drage Tijane pratim od njegovog samog nastanka i kao jedan svedok svega onoga što je napisano na njegovim stranicama za tri i po godine, od kada blog postoji, mogu slobodno velikim i boldiranim slovima da napišem da je BLOG ’’SREĆA JE ZDRAVLJE’’ ITEKAKO VREDAN PAŽNJE! 

Verujem da veliki broj vas već prati Tijanu i upoznat je sa njenom borbom sa podmuklom bolešću, a verovatno i znate da je ona jedna velika heroina koja je, bez obzira na sve što joj se godinama nalazilo na putu, uspela da ostvari najveću životnu želju i ponosno ponese titulu koja dolikuje svakoj ženi. Ne znate o čemu je reč? Nastavite sa čitanjem i skonite na blog Sreća je zdravlje, naučite kako se treba boriti, kako treba verovati. Naučite kako se pobeđuje! I da ne zaboravim, pripremite se za itekako koristan poklon na kraju teksta koji vam Tijana daruje od srca.  O tome vam pričam!


1. Kada i povodom čega je nastao blog ''Sreća jezdravlje'' i ko je njegova autorka?

Blog ‘’Sreća je zdravlje’’ nastao je u avgustu 2014. godine, sasvim slučajno i neplanirano. Par meseci pre toga otkrila sam par blogova i dopao mi se koncept istih. Dopala mi se ta sloboda blogera da izraze svoje misljenje o bilo čemu. Kako sam oduvek volela da pišem, kako stihove tako i razne priče, jedan dan probudila sam se i rešila da otvorim svoj blog. Bila sam ubedjena da ga niko neće primetiti, a kamoli čitati moje tekstove, ali imala sam potrebu negde sa nekim da podelim neka svoja iskustva koja sam dugo čuvala u sebi, a vezana su za moje zdravstveno stanje i situacije koje sam prosla. Od starta sam znala da sam krenula drugačijim putem od svih tada postojećih blogera, ali ti mi nije bilo bitno, htela sam da pišem, i to sam učinila. Nisam imala predstavu šta će mi sve blog vrlo uskoro doneti.




Blog je nastao povodom toga što sam želela da sa ljudima podelim svoja lična iskustva koja sam nažalost prošla na zdravstvenom polju. Kao vrlo mlada suočila sam se sa tumorom jajnika i mnogim posledicama koje su mi operacije i razne hormonske terapije donele. Kako mi je kasnije utvrdjena dijagnoza endometrioze koja je vrlo podla bolest, imala sam veliku želju da svoje iskustvo i znanje prenosim dalje, jer i dan danas mnogi nisu obavešteni o svemu tome. Kasnije su se nametnule još mnoge teme na polju zdravlja kroz koje sam lično prolazila, i sve sam ih obuhvatila na svom blogu.




Autorka bloga je jedna obična žena, sada i ponosna majka, koja voli decu, životinje, leto, more. Zovem se Tijana Ilić, i težim ka tome da uvek ostanem svoja, a to sam na blogu i pokazala. Nije se menjao od starta, baš kao ni ja. 

2. Koja sve teme, pored zdravlja, obrađuješ na blogu?

Pored zdravlja, na blogu mogu da se pronadju zaista razne teme. Najviše sam pisala o kozmetici, ali se mogu pronaći i modni postovi kao i neki recepti. Kada je reč o kozmetici pretežno sam pisala o nekoj prirodnoj koja meni lično najviše odgovara zbog izrazito suve kože, mada ima za svakog ponešto.Takodje može se pronaći tekst o spavi za vežbanje, o magnetu za kolena kao i o mnogim dečijim stvarima.



3. Iz tvojih tekstova pršti silna pozitivna energija. Šta još možemo naučiti čitajući ih?


Pre svega hvala na divnim rečima, zaista mi znače jer već duže vreme nisam aktivna na blogu, majčinstvo me je totalno obuzelo i cela sam sada posvećena samo tome. Da sam veliki pozitivac, jesam definitivno i drago mi je da se to može osetiti i kroz moje pisanje. Ne smatram svoj blog edukativnim, ali mislim da mnoge devojke i žene mogu dosta toga naučiti iz mojih iskustava i eventualno na vreme prepoznati neke simptome dijagnoza o kojima sam pisala i obratiti se lekaru. Želja mi je najviše da kroz svoje tekstove probudim svest kod žena da idu na redovne preglede i kontrole. Za ove tri i po godine koliko blog postoji javilo mi se bar stotinak žena za neki savet ili razmenu iskustava i na to sam jako ponosna.




4. Na koji svoj tekst (ili tekstove) si posebno ponosna i zbog čega?


Ponosna sam na svaki svoj post koji je napisan iz ličnog iskustva, jer mi često nije bilo lako da pišem na te teme potpuno otvoreno i iskreno, a da ti tekstovi ne budu patetični ili da izazivaju sažaljenje kod pratilaca, jer mi to nikako nije bila namera. Htela dam svima da kroz tekstove pokažem hrabrost i volju, da kroz moje borbe koje sam prenela u pisanoj formi shvate da je sve moguće prebroditi i postići upornošću i snagom volje. Iako još uvek vodim bitke sa zdravljem ja i dalje ne odustajem, i dalje verujem da sve to jednom mora proći, kad tad. 




Ako treba da izdvojim omiljen post, to je post u kojem sam pisala o gostovanju u emisiji kod Ivana Ivanovića. Svi koji prate blog redovno znaće zašto. Ko ne zna, a voleo bi da sazna o čemu je tačno bilo reči u tom postu ---->link vas vodi do njega. Takodje sam ponosna na svaki post koji sam pisala za divne proizvode koje su mi saradnici iz raznih kompanija slali na testiranje, jer sam sa mnogima od njih stekla divno prijateljstvo.




5. Šta bi poručila svojim sadašnjim i budućim čitaocima? Zašto im je svakodnevno potrebna doza sreće i zdravlja sa tvojih stranica?


Svim čitaocima bih se pre svega zahvalila na podršci, pogotovo onima koji blog prate i bodre od samog početka i koji su mi pomogli da stignem ovde gde sam danas, svojim komentarima, pohvalama kao i dobronamernim kritikama. Budućim čitaocima poručila bih da pročitaju moje dosadašnje postove kojih ima baš mnogo, dok sam ja na opravdanoj pauzi za koju se iskreno nadam da neće potrajati jos dugo.




Za kraj želim tebi Milice da se zahvalim što me smatraš vrednom pažnje, pa si me stavila u isti koš sa raznim velikim umeticima i napravila mi mesto za intervju u svojoj divnoj rubrici na blogu koja je po meni zaista vredna pažnje, kao i svaki tvoj divan tekst. 

Pošto je moj blog poznat po poklonima, i ponosno mogu reći da sam sa sponzorima preko istog do sada podelila oko 400 predivnih poklona, red je da i sada nešto darujemo tvojim pratiocima. Odlučila sam se da to bude kutija Femisan A kapi, iz razloga što je post baš o tom preparatu najčitaniji na blogu ikad (----> link ka postu), plus što i sama koristim preparat već duže vreme i preporučujem ga svakom. Ptt troškovi su moji, na čitaocima je samo da ispoštuju pravila i prijave se. Puno pozdrava i poljubaca za sve!



 Uslovi za učestvovanje:

5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
6. Ispod ---> ovog posta ostavite komentar, možete recimo napisati da li i od kada pratite blog Sreća je zdravlje, tagovati (označiti) drugarice kojima su potrebne Femisan A kapi, ma šta god vam volja, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

Nagrađivanje traje do petka 01.06. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. I kao što je gore Tijana rekla, troškove poštarine će ona snositiSrećno svima!!!

Tijani se neizmerno zahvaljujem da fantastičnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavila ALeJa hand made, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica

Napomena:
Fotografije iz posta su preuzete sa interneta

Update 11.06.2018. u 00:07h

Pre svega moram da se izvinim i Tijani i vama što ovoliko kasnim sa proglašenjem pobednice u ovom darivanju. Najviše sreće da osvoji Femisan A kapi imala je,...


... Danijela Mandres. Čestitam ti od srca Danijela i molim te da mi se sa svojim podacima javiš u inbox O tome vam pričam stranice kako bi kapi što pre stigle do tebe. Ostalima hvala na učestvovanju i želim vam više sreće nekom narednom prilikom. O tome vam pričam! 

4 коментара:

  1. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381611031296 viber wcp i poziv

    ОдговориИзбриши
  2. Zahvalna sam gospodji almini jer mi pomogla da ponovo zivim i da sam srecna sa svojom porodicom i decom evo broja viber wcp +381611567923

    ОдговориИзбриши