понедељак, 20. март 2017.

La Roche-Posay micelarna voda Ultra - Osetljiva koža

Nedavno sam na FB stranici La Roche-Posay dobila priliku da učestvujem u akciji “Isprobajte i recenzirajte nove Micelarne vode ULTRA”. U ekspanziji micelarnih čistača, postala sam njihov veliki obožavatelj i redovan korisnik, jer mojoj osetljivoj koži, tokom čišćenja, mogu da pruže upravo sve ono što su joj nekadašnji sapuni ili tonici oduzimali. E sad, naići na onu pravu micelarnu vodu koja stopostotno odgovara tvojoj koži, koja je nimalo ne iritira, koja ne nadražuje oči i koja joj donosi samo blaženstvo i mekoću, u moru čistača, zaista nije bilo nimalo lako. Ja sam svoju micelarnu vodu pronašla.
Kako sam imala sam tu sreću da budem jedna od 90 odabranih koja će, u mom slučaju, testirati La Roche-Posay micelarnu vodu Ultra za osetljivu kožu i kakva su moja iskustva nakon jednomesečnog korišćenja, o tome vam pričam.


Neću da preteram ako kažem da se ova micelarna voda u mom slučaju pokazala savršeno. Ako vam je koža osetljiva na promene vremena, ako je povremeno karakterišu suvi pečati, iznenadne akne i ukoliko nakon čišćenja biva nadražena, zategnuta i sklona crvenilu, La Roche-Posay micelarna voda Ultra je čistač koji će nesumnjivo odgovorati i vama.


U nastavku delim sa vama 4 situacije u kojima mi se La Roche-Posay micelarna voda Ultra za osetljivu kožu pokazala neuporedivo boljom u odnosu na prethodni micelarni čistač koji sam koristila.
1. Izraz ‘’kao rukom odnešeno’’ postao je stvarnost. Ako na licu nemate veliku količinu šminke, samo jednim prelaskom tupfera, nakapanog La Roche-Posay micelarnom vodom Ultra za osetljivu kožu, preko očiju, skidate sve sa njih. Podrazumeva se da se malo morate posvetiti čišćenju ako skitade neku jaču sminku ili vodootpornu maskaru, ali uglavnom, računajte da će vam u proseku biti potrebno 2-3 tupfera manje u odnosu na situaciju kada ste lice čistili drugom micelarnom vodom.
2. Ova micelarna voda vas ne ‘’daruje’’ nadraženim očima i iritiranom crvenom kožom nakon čišćenja. Znači, nećete doživeti ono neprijatno peckanje očiju, niti imati potrebu da se nakon čišćenja lica dodatno umivate. La Roche-Posay Ultra za sobom ostavlja savršenu čistoću i prijatan osećaj blaženstva i mekoće na licu.
3. Još jedan razlog zbog kojeg sam izuzetno zavolela ovu micelarnu vodu je taj što me je rešila neprijatnih akni koje u poslednje vreme znaju da mi se dese u periodu PMS-a i za vreme ciklusa. Kao tinejdžerka nisam uopšte imala problema sa aknama, pa me njihovo prisustvo sada, u 30+, izuzetno neprijatno iznenađuje. Ali prethodnog meseca, za vreme korišćenja La Roche-Posay micelarne vode Ultra za osetljivu kožu, em što se akne nisu pojavile, em mi je koža imala izuzetno zavidan ujednačen ten. Milina!
4. La Roche-Posay micelarna voda Ultra  na moju kožu ima izuzetno blagotvorno dejstvo. Pokazala je svoje vrline na mom licu i nakon depilacije nausnica, gde mi je inače u narednih nekoliko sati posle ovog tretmana koža na tim mestima jako crvena, izuzetno osetljiva i bolna. Prizvala sam u pomoć, sada već omiljenu mi, micelarnu čarobnicu i doživela prosvetljenje kada mi je nakon depilacije koža ostala takva kakva jeste, bez ijedne jedine promene na sebi.
Zbog svega navedenog, s moje strane ide jedna akademska desetka za La Roche-Posay micelarnu vodu Ultra za osetljivu kožu i uverena sam da će ona biti i ostati na tronu mojih obožavanih kozmetičkih preparata još dugo, dugo godina.
Da li ste vi imali priliku da isprobate ovo zadovoljstvo za kožu i kakva su vaša iskustva?
Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

8 коментара:

  1. Takodje sam imala tu srecu da dobijem ovu micelarnu vodu i odusevljena sam, savrsena je :)

    ОдговориИзбриши
  2. Draga super post
    Ako moze da svratis i pogledas novi post na mom blogu
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  3. I ja koristim bas ovu,savrsenstvo za moju kozu,od ove se odmah primeti promena na kozi,odusevljena sam.

    ОдговориИзбриши
  4. Probala sam je i nikako je ne preporucujem. Imam masnu kozu, sklonu nepravilnostima, ali imam dosta cisto lice. Citajuci pozitivne komentare, odlucila sam da je probam kao i njihovu duo +spf30 kremu. Odmah nakon nanosenja osjetila sam peckanje i dobila crveni osip, a nakon kreme javio se svrab koji je trajao bukvalno cijelog dana. Mislila sam da je to samo efekat kod prvog nanosenja, medjutim isto je bilo i kod drugog puta. Prilicno sam razocarana ovim proizvodima jer im cijena nije bas mala. Mislim da definitivno ne mogu odgovarati svim tipovima masne koze vec samo odredjenim, sto je naravno trebalo naglasiti. Takodje sjaj izbija otprilike oko sat vremena posle nanijete kreme sto je dodatni minus.

    ОдговориИзбриши
  5. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши