уторак, 10. мај 2016.

Manjatex - zadovoljstvo dok si rek'o keks

Iako svakodnevno ostvarujemo bliske kontakte sa peškirima, ćebadima, kuhinjskim krpama, jastucima i ostalim tekstilnim detaljima bez kojih nam je život bukvalno nezamisliv, zanima me koliko u stvari obraćate pažnju na kvalitet i dizajn tih stvari? Da li vam je bitno da se boja vašeg peškira slaže sa enterijerom kupatila i da li vodite računa da dezen posteljine verno druguje sa bojama zidova ili ormara vaše spavaće sobe? Postoji jedan divan svet u kome nastaju gore navedeni detalji, svet koji nas čarobno podstiče da život zapravo lepšim i efektnijim čine upravo stvari koje skoro i da ne primećujemo i zahvaljujući kojima naša svakodnevica može da bude u tonu. 

Manjatex, o tome vam pričam. 

Copyright photography: Dabetić Marina, FB: My Click

Ovaj domaći proizvođač kućnog tekstila, nastao 2007. godine, osnovan je sa ciljem da kupcu obezbedi kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni i samim tim ga učini zadovoljnim. Manjatex je u stvari porodična firma koja postoji skoro već 10 godina, sve zahvaljujući samoukoj mami čije umeće za šivaćom mašinom čuda čini, tati koji ima odličan preduzetnički duh i ćerki Manji, diplomiranom profesoru opšte književnosti, kod koje su smisao za marketing i preduzetništvo nadvladali zvanje. A sve je počelo sa običnim stolnjakom. Da bi danas Manjatex posedovao proizvodni pogon u Kraljevu od 300 m2, a od početka 2016. godine i ćerku firmu u Beogradu, na adresi Vidikovački venac 67b.

Copyright photography: Dabetić Marina, FB: My Click
Copyright photography: Dabetić Marina, FB: My Click

Sada u asortimanu Manjatexa postoji 100 artikala kućnog tekstila od kojih svaki pojedinačno ostavlja bez daha svojom jednostavnošću, praktičnošću, kvalitetom i nenametljivim dizajnom i lepotom. O stolnjaka, preko kuhinjskih krpa, podmetača, krpara, jorgana, deka, jastuka, do posteljina, svaki detalj iz Manjatexa je za oko, dušu i telo milina! A sve dodatno začinjeno fantastičnim fotografijama Marine Dabetić, koje ne mogu a da ne inspirišu. I navedu vas da pod hitno morate da svratite u ovaj svet i lično opipate sva ta tekstilna zadovoljstva. Da popravite svoje raspoloženje, olabavite živce, učinite svoje dane udobnijim i lepšim. 
Copyright photography: Dabetić Marina, FB: My Click


Zato vam svim srcem preporučujem da svratite na Facebook stranicu Manjatex, gde svakodnevno možete da uživate u autentičnim objavama i već pomenutim fotografijama Marine Dabetić, a verujem da ćete vrlo lako pronaći neki detalj iz njihovog asortimana koji morate da imate u kući! U inbox stranice možete detaljno da se informišete o cenama i načinu isporuke, ili o tome kako najlakše stići na adresu Vidikovački venac 67b. 

Copyright photography: Dabetić Marina, FB: My Click


Ja lično obožavam stvari koje na poseban način znaju da oplemene život i učine ga posebnim i zato sam sa zadovoljstvom pisala o Manjatexu i svoje oduševljenje njihovim asortimanom rado podelila sa vama. 
Hvala Manjatexu, a posebno Manji, na divnoj saradnji!

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

4 коментара:

  1. Prelepo - dizajn je za svaku pohvalu,za kvalitet ne znam ali ovo sto vidim je bas bas dobro.Svidja mi se Milice sto imas uvek nesto lepo da nam kazes-ne znam kako ali dopre odmah do srca pravo <3

    ОдговориИзбриши
  2. Procitala sam i odmah pogledala stranicu,stvarno lepe stvari imaju,nekako inspiririsu,kao i tvoj blog uostalom.Divno,i jedno i drugo,uzivala sam citajuci i gledajuci.

    ОдговориИзбриши