субота, 28. мај 2016.

Bombonu smaži, da ne voliš čokoladu čik slaži


Opet degustiramo. Ovoga puta čitate o starim novim proizvodima naših renomiranih proizvođača koji nema šanse da vam ne postanu jedni od omiljenih.

Štarkove Najlepše željice čokolada sa šarenim pirinčem i Pionir Menthol bombone sa Galeb mlečnom čokoladom, o tome vam pričam. U postu se osvrćem i na dobro nam poznate i svima nam voljene stare proizvode istih proizvođača, ali ponuđene nama potrošačima u drugačijem, posebnom ruhu. Čuvene Najlepše želje mini u fantastičnom mix poklon pakovanju i isto takvo pakovanje Negro bombona kojim je Pionir zauvek obeležio naše živote.Čokoladi sa šarenim pirinčem najviše su se obradovali klinci. Mama se takođe pridružuje tom radovanju. Jer, ne kaže džaba slogan: ’’Deca znaju šta žele, a mame znaju šta je za njih dobro.’’ Ja inače obožavam rižu u čokoladi i ni sada nisam mogla da ostanem ravnodušna prema ovom šarenom, hrskavo-slatkom zadovoljstvu punom mleka koje su nam pripremile Najlepše želje, tj. željice. Ukus ove čokolade ne može, a da vam se ne svidi. Dok izgled dodatno opčinjava. Sveokupni utisak je za čistu desetku. Najlepše željice čokolada sa šarenim pirinčem obradovaće svako malo i veliko dete, zasladiti mu dan, prirediti mu užitak slastan.Isto to učiniće i tri ukusa Mini Najlepših želja u ovoj fenomenalnoj kutiji koja se otvaranjem pretvara u praktičnu činiju. Mlečna čokolada, mlečni krem i čokolada crna biće vašeg zadovoljstva zrna. I ako u skorije vreme ne znate šta pokloniti dragoj vam osobi, ovaj mix Mini Najlepših želja je odličan izbor. Ili još bolje, ne čekajte neki povod, trk u prodavnicu i budite glavni razlog za osmeh pored sebe nekom licu.


Stare i svima nam dobro znane Menthol bombone koje nam dolaze iz Pionira, sada su još bogatijeg ukusa. Sve to zahvaljujući ukusnoj Galeb mlečnoj čokoladi koja se svom svojom punoćom smestila u unutrašnjost bombona. I učinila ih savršenim!
Ne znam da li vas, ali mene Menthol bombone u momentu asociraju na moju baku ili neku drugu ljubaznu staricu. Ove bombone u 99% slučajeva stanovnici su njihvoih torbi, a drage nam bake i gospođe uvek ih svesrdno dele sa okolinom. Pomozite starijoj ženi da pređe ulicu, ponesite joj teške torbe, ustupite joj mesto u prevozu, kao nagrada će vas dočekati ukusna mentol bombona koja osvežava i diže raspoloženje. Ona je kao divna jabuka koja se nekada davala u znak zahvalnosti ili ljubavi.
Ovaj put još ukusnija i slasnija, Menthol bombona sa Galeb mlečnom čokoladom garantovano će ostaviti utisak na vaša čula i navesti vas da istog trena trknete do obližnje radnje po novu kesu.  


Novo staro iz Pionira je i poklon pakovanje Negro bombona koje vidite na slici na početku posta, kojim ćete nekome sigurno ulepšati dan. I opet se ponavljam, za ulepšavanje nečijeg dana ne čekajte povoda, budite iz čista mira začetnik sreće i dobrog provoda!

Nadam se da ste uživali u ovom postu i da su vam fotografije naterale vodu na usta ili pak u vama probudile ideju za neko dobro delo?

Pozdravljam vas do narednog čitanja,

Milica

2 коментара: