петак, 13. април 2018.

Vredni pažnje - Teksas torbe i novčanici Marimamm


Famu petka trinaestog razbijamo torbom punom sreće i kreativnosti i novčanikom punim para.

Radovi ovonedeljne kreativke u stanju su da vaš stajling učine autentičnim i konkretnim, da vas predstave u najlepšem svetlu, da očaraju druge i da neizostavno budete obasuti komplimentima: ''Imaš divnu torbu!'' ili ''Kako ti je lep novčanik!''

Ove nedelje predstavljaju vam se Teksas torbe i novčanici Marimamm sa divnom Marijanom na čelu. Zavirite u ovaj divni svet uvek modernog teksasa koji ovom prilikom nije u klasičnom obliku farmerki. Predstavljaju vam se torbe i novčanici sa dušom i posebnom pričom, a troje vas očekuju i unikatni pokloni na kraju teksta. O tome vam pričam



1. Šta nastaje u Marimamm svetu i ko je njegov glavni rukotvorac?

U Marimamm svetu nastaju unikatne torbe i novčanici koji se prave od teksasa pretezno, ali i od drugih materijala, somota, pamuka itd. Glavni rukotvorilac je Marijana Mladenović, koja ima punu podršku i pomoć supruga Miloša kako u krojenju, tako i u drugim poslovima.






2. Od kada se baviš stvaranjem svojih rukotvorina i šta je bio razlog da kreneš time da se baviš?

Šivenjem se bavim od srednje škole, ovo sam počela da radim prošlog proleća pre godinu dana. Napravila sam nekoliko komada i onda, na nagovor supruga i mame počela sa prodajom. I tako je krenulo.






3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Svi radovi nalaze se na mojoj stranici na Facebooku Teksas torbe i novčanici Marimamm. Deo asortimana izložen je u Krojačkom salonu Bivalvia u Golsfortijevoj 21 u Beogradu i deo u galeriji La Casa Mia robna kuca Zemun Glavna 11-13Mušterije su uglavnom devojke, žene 30-40 godina, ali ima i starijih koji vole i kojima se svidja i do 70 god. Za decu radim samo po porudžbini, tu ispunjavam sve želje mušterije posto su mi deca slabost, a i sama sam mama troje.





4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Posebno sam ponosna na torbe koje radim od gornjeg dela farmerki i sa njima u kompletu novčanik. To je nesto sto radim malo drugacije od ostalih, u kombinaciji sa metalnom galanterijom i ostalim materijalima.





5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svog rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto da nose i koriste baš ono što ti stvaraš?

Poručila bih ono što i Koko Šanel: ''Ručno radjeni predmeti su raskoš koju ne mora svako da ima, ukolilo želi da ih ima ili ih radi sam ili plaća majstoru za njegov rad''

Ukoliko želite unikat, kvalitet i to u kompletu izaberite Marimamm.






I kao što obećah na kraju, divna Marijana daruje 3 novčanika najsrećnijima. 



Potrebno je da: 

1. lajkujete stranicu Teksas torbe i novčanici Marimamm na Facebooku

2. lajkujete stranicu O tome vam pričam

4. zapratite @otomevampricam na Instagramu

5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu

6. Ispod ---> ovog posta napišete koji vam se novčanik najviše sviđa, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

 

Nagrađivanje traje do petka 20.04. do kraja dana, a dan, dva kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snose nagrađeniSrećno svima!!!


Marijani se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavila Sanjina kreativna radionica, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje.


A vi kreativci koji se i dalje dvoumite, prijavite se! Kako biste bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ‘’VREDNI PAŽNJE’’O tome vam pričam!

Milica


Update 22.04.2018. u 23:53h

Najviše sreće ove nedelje imale su: 

1. 

Divna Ćurčić, koja je osvojila novčanik pod brojem 1. 
------------------------------------------------------------------------
2. 
Una Alen Maja Spasić, koja je osvojila novčanik broj 2.
------------------------------------------------------------------------
3. 
Marina Trajković, koja je osvojila novčanik broj 3. 
------------------------------------------------------------------------

Čestitam dobitnicama od srca i molim ih da mi se jave u inbox stranice O tome vam pričam sa svojm podacima kako bi pokloni što pre došli u njihove ruke. Svima ostalima se zahvaljujem na interesovanju i učestvovanju i želim vam više sreće u ovonedeljnom nagrađivanju koje traje do petka do kraja dana. O tome vam pričam!



2 коментара: