петак, 20. април 2018.

Vredan pažnje - Heli handmade (Cvetići) + poklon


Ove nedelje pišemo i čuvamo uspomene. Za to je zaslužna kreativna rukotvorka koja je, inspirisana svojom mališankom, stvorila jednu zemlju čuda. Bilo da želite da vaši anđeli budu u trendu ili da im za opuštajući kupanjac, krštenje ili neku drugu posebnu priliku priuštite peškirić sa njihovim imenom ili nekim značajnim datumom, ili bi to isto ime da ponese njihova mekana pamučna kapica, ovonedeljni kreativac vredan pažnje spreman je da svaku vašu zamisao sprovede u delo.


Zato ne časite časa, zavirite u divan Heli handnmade šareni svet iza koga stoji divna Snežana i kao što ste već navikli, ne propustite priliku da osvojite divan poklončić na kraju teksta. O tome vam pričam!



1. Šta nam to lepo nastaje u radionici ‘’Heli handmade ‘’?


U našoj kreativnoj radionici nastaje pregršt divnih radova koji, uz vašu pomoć, dobijaju posebnu draž. Od trakica za malene glavice nastale su i pamucne kapice. Pošto je dosta mama želelo da ima unikatne i šašave kravate za svoje male manekene, u ponudu smo uvrstili i to. Na red je došao i vez koji svemu tome daje poseban pečat. Peškiri i bademantili sa unikatnim vezom su nešto što se nigde ne može pronaći, a uz to su vrhunskog kvaliteta, e to je pogodak! Jastuk u obliku zvezde i srca od najfinijeg materijala je nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zavirite u čarobni kutak da vidite o čemu govorimo.






2. Od kada se baviš izradom svojih divnih rukotvorina i šta ti je naveća motivacija u tom radu?


Deca su oduvek inspiracija za sve, tako je i ovoj mami ćerkica bila inspiracija. Pošto je mama želela da joj princeza ima adekvatan aksesoar za svaku odevnu kombinaciju, tada je sve i počelo. Utisci zadovoljnih kupaca su motivacija za dalji rad.






3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati?


Celokupnu ponudu možete pogledati na stranici Heli handmade (Cvetići) Imajte na umu da vršimo izradu predmeta po želji i meri kupaca i da bukvalno svaka vaša zamisao može da bude realizovana po veoma pristupačnim cenama.




4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?


Svaki artikal koji izadje iz naše kreativne radionice ima posebnu draž. Ponosni na sve od prvog dana iako je na početku to sve bilo amaterski radjeno sa puno ljubavi i pažnje.





5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svoga rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto da svoje bitne životne događaje oplemene upravo autentičnim detaljima iz radionice ''Cvetići''?


Uvek se trudite da budete originalni i jedinstveni. Nešto što niko drugi neće imati sem Vas je privilegija, e pa iskoristite to i budite slobodni da mi se obratite da zajedno stvaramo kvalitetne, lepe i večne uspomene. Dobrodošli u Heli handmade


I za kraj, najsrećnija mama, tetka, baka, tata,… na poklon dobija pamučnu kapicu koju odabere sa slike ispod, naravno sa izvezenim imenom po želji.

 

Potrebno je da: 


1. lajkujete stranicu Cvetici(@helihandmade)

2. lajkujete stranicu O tome vam pričam

4. zapratite @otomevampricam na Instagramu

5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu

6. Ispod ---> ovog posta ostavite bilo koji komentar, možete recimo da napišete koja vam se kapica najviše sviđa ili kakav utisak na vas ostavljaju Snežanine rukotvorine, a na osnovu čega dobijate broj za random izvlačenje. 

 

Nagrađivanje traje do petka 27.04. do kraja dana, a dan, dva kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!!!

 

Snežani se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada su nam se predstavili Teksas torbe inovčanici Marimamm, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje.

 

A vi kreativci koji se i dalje dvoumite, prijavite se! Kako biste bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ‘’VREDNI PAŽNJE’’O tome vam pričam!


Milica

Update 01.05.2018. u 00:02h

Najviše sreće ove nedelje imala je,...

... Jovana Morača Stojanović! Moje iskrene čestitke Jovana i molim te da mi se javiš u inbox stranice O tome vam pričam sa svojm podacima kako bi poklon što pre došao do tebe. Svima ostalima od srca hvala na interesovanju i učestvovanju i želim vam više sreće u ovonedeljnom nagrađivanju gde možete osvojiti fantastičnu, unikatnu, ručno oslikanu haljinu. O tome vam pričam!


 

 


4 коментара: