петак, 9. фебруар 2018.

Vredno pažnje - Krzno ILNA



Kako zima nema nameru da siđe sa trona, ove nedelje smo se spremili da joj pariramo toplim, kvalitetnim i prirodnim krznom koje krasi komade garderobe i obuće brenda koji vam danas predstavljam u rubrici ’’Vredni pažnje’’.

Dizajnerski, a itekako funkcionalni modni detalji o kojima ćete moći da čitate cele predstojeće sedmice sposobni su da vas istaknu u gomili sličnih, da vas učine posebnim i drugačijim, da na ulici od nepoznatih ljudi krenete da dobijate pregršt divnih komplimenata i pitanja tipa: ’’Izvini, a gde si to kupila?’’

Sreća je učinila da i ja postanem ponosni vlasnik jednog komada garderobe iz ovog asortimana i zaista vam svesrdno potpisujem sve iznete stavke iz gornjeg pasusa.

Vlasnica ovog brenda je puna srca želela da učestvuje u mom blogerskom projektu i da pritom nekom od vas daruje upravo istu onakvu kapu sa prirodnim krznom kakvu sam ja, pre izvesnog vremena, osvojila u nagradnoj igri na njenoj stranici.

Predstavljam vam Krzno ILNA! Mekano, prirodno, što poglede mami, bez daha ostavlja, što svaku ženu kraljicom čini i u najlepšem je svetlu predstavlja. O tome vam pričam!


Na moja pitanja o brendu Krzno ILNA odgovara njegova ponosna osnivačica, divna Ivana. Uživajte u čitanju i fotografijama!



1. Šta nastaje u svetu ’’Krzno ILNA’’ i ko stoji iza njega?

Nastaju dizajnerski noviteti poput papuča sa prirodnim krznom. Pored toga, možete pronaći još ručno rađenih proizvoda sa prirodnim krznom. Iza brenda Krzno ILNA stoji Ivana Ristić teh. za pejzažnu arhitekturu i mama jedne Andjele. 







2. Od kada se baviš stvaranjem svojih autentičnih rukotvorina i šta je bio razlog da kreneš time da se baviš?

Još kao dete sam imala sklonosti ka rukotvorinama. Posle nekoliko godina razmišljanja i planiranja o tom poslu, konačno sam skupila hrabrost da pokrenem ličnu proizvodnju i prodaju. Prevelika ljubav prema ručnim radovima dovela je dotle da počnem da se bavim ovim poslom.





3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?


Svako ko voli ručne radove i želi kvalitet može pronaći proizvod za sebe.






4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Svaki proizvod je sam po sebi unikat, nastao uz dosta truda, ljubavi, pažljivog uklapanja boja, tako da ne mogu da izdvojim samo jedan. Mogu da kažem da sam najponosnija kada ugledam svoje proizvode na srećnim i zadovoljnim kupcima. I posebno bih ovom prilikom htela svima da se zahvalim na podršci, posebno sestri Jovani i bratu Saši, koji su od početka iz mene u ovom kreativnom poduhvatu. 



5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svog rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto da nose i koriste baš ono što ti stvaraš?

Poručila bih da pažljivo pogledaju sve moje proizvode i ukoliko požele papuče, kapicu, šal ili rukavice sa prirodnim krznom, spakovane u ukrasnu kutiju, za sebe ili poklon, mogu da nas kontaktiraju putem gore pomenutih stranica, a mi ćemo učiniti sve da sa istima budu prezadovoljni!








I za kraj, Krzno ILNA vam daruje predivnu kapicu sa prirodnim krznom koju možete videti na slici ispod.



Kako bi poklon došao možda baš u vaše ruke, potrebno je samo:


2.    da zapratite @krzno_ilna na Instagramu (naravno, ukoliko imate Instagram)

3.    da lajkujete FB stranicu O tome vam pričam

4.    da podelite ovaj post javno nasvom profilu  

5.    i da ostavite bilo koji komentar ispod ovog posta na Facebook-uDo sada je u igricama bilo potrebno ostaviti komentar ovde na blogu, ali kako mi to otežava  proveru da li je izvučeni dobitnik ispunio sve uslove za učestvovanje, a i mnogi od vas su imali problem da ostave komentar ovde, od sada, ukoliko želite da učestvujete u igrici, ostavljate komentar na FB stranici bloga ispod pinovanog posta vezanog za nagrađivanje za tu nedelju.

Darivanje traje do objave narednog teksta u ovoj rubrici, tačnije do 16.02. do kraja dana, a sutradan saznajemo ko je imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavac. Srećno svima!

Ivani se od srca zahvaljujem na svesrdnom otvorenošću za saradnju i sa uverenjem da ste i ovog puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavilo Књигралиште,  puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje! A vi rukotvorci koji se i dalje dvoumite, prijavite se. Kako bi bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ’’VREDNI PAŽNJE’’ . O tome vam pričam!
Milica 

Update 17.02.2018. u 19:46

Najviše sreće da osvoji kapicu koju daruje Krzno ILNA imala je,....



... Tijana Štulić! Čestitam ti od srca Tijana i molim te da mi svoje podatke (ime, prezime, adresu i kontakt telefon) pošalješ u inbox stranice O tome vam pričam, kako bi ovaj divni poklončić što pre došao u tvoje ruke. Ostalima više sreće drugi put i ne propustite priliku da se uključite i u ovonedeljno darivanje. O tome vam pričam! ;) 

5 коментара:

  1. Promocija prirodnog krzna u 21. veku je sve samo ne pohvalna. Ne volim da ostavljam negativne komentare, ali ovo nisam mogla da preskocim zaista.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovana, ovaj Vaš komentar je potpuno za očekivati, ali pre nego krenete da osuđujete, informišite se kod proizvođača iz kojih izvora se snabdeva krznom. :) Pozdrav! :)

      Избриши
  2. Prelepe stvari pravi Ivana,ocigledno I'ma zlatne ruke,a I preslatlatku bebicu,manekenku,pozdavljam ih puno,a Ivani sva podrska,I samo da nastavi sa svojom umetnoscu,svakako ima Dara,svaka cast.

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши