понедељак, 20. јун 2016.

OMCAFÉ gucni i OMiriši, svoje dane inspiriši

Volite kafu? Ne možete da zamislite dan bez nje? Potrebna vam je kafa efektnog ukusa, gustine i arome, kafa koja će posle prvog gutljaja da vas razbudi i pokrene. Kafa čije vam ispijanje predstavlja zadovoljstvo, a ambalaža vas prosto mami da upravo nju odaberete na rafu. Kafa koju ne biste da menjate. Kafa koja ima konkurentnu cenu i savršen kvalitet. Kafa čiji se ukus pamti i od koje zadovoljstvo plamti. U ovom postu pišem vam o brendu kafe koji jeste upravo sve ovo gore navedeno.

OMCAFÉ, o tome vam pričam.


Još od ranih devedesetih godina kada je nastao OMCAFÉ brend, iz ove kafe izbija celokupan spektar aroma, a sve zahvaljujući posebnom načinu mlevenja i prženja koji se konstantno usavršava. Poslednja reč tehnologije na ovom polju, poseban način pakovanja i eksperti za kvalitet čuvaju sve one opojne arome koje u sebi ima OMCAFÉ, a koje nesebično deli sa svima nama i uvek nam je opravdani ‘’Izgovor za razgovor’’. Bogat i raznovrstan asortiman OMCAFÉ spreman je da zadovolji afinitete svakog potrošača, čije poverenje prema ovom brendu raste iz dana u dan, o čemu svedoči više od 18 500 Facebook fanova i široka regionalna pokrivenost.
U ovom postu želim detaljno da vas upoznam sa OMCAFÉ asortimanom, mada verujem da ga mnogi od vas već vrlo dobro poznaju.

OMCAFÉ Premium, najtraženija i najrasprostranjenija tradicionalna (turska) kafa, pripremljena je od pažljivo biranih zrna kafe, robuste i arabike. Posebno prženje (roast) i izbor kafe daju joj specifičnu aromu, ukus i kiselost. Samim tim i autentičnost. 


OMCAFÉ Premium do potrošača dolazi u pakovanjima od 100 do 1000 grama, a u ponudi je i Exclusive OMCAFÉ koja je pakovana u limenke.

OMCAFÉ Rio odlikuje takođe perfektna ali, za razliku od OMCAFÉ Premium, nešto blaža jačina.


I OMCAFÉ Premium i OMCAFÉ Rio osim pojedinačnih pakovanja, mogu se kupiti i u okviru poklon paketa, gde se uz 200 grama kafe dobijaju i po dve brendirane OMCAFÉ šoljice sa tanjirićima. OMCAFÉ poklon paketi su po meni jedan od idealnih znakova pažnje dragim osobama za neku posebnu priliku, jer kome god da su namenjene, nema šanse da ga ostave ravnodušnim.

U OMCAFÉ instant kafu spadaju OMCAFÉ Instant Extra, OMCAFÉ Classical, OMCAFÉ 2 in 1, OMCAFÉ 3 in 1 i OMCAFÉ Cappuccino sa ukusom vanile, čokolade i u classical varijanti. Instant kafa je napitak koji se dobija od dehidriranih zrna kafe. U proizvodnom procesu, dehidrirana kafa se formira u granule praha gde se dodavanjem tople vode dobija napitak sličan tradicionalnoj kafi. Procenat kofeina u ovoj kafi je manji, a kiselost, kao jedna od komponenti kafe, je izraženija. 






E sad, u zavisnosti da li više preferirate efektniji ukus instant kafe ili vam više prija ona u kesicama sa ili bez šećera ili je vaš izbor kapućino, uglavnom, OMCAFÉ vam, u saradnji sa nemačkim proizvođačem DEK, nudi savršene ukuse i arome koje ne možete a da ne volite.

OMCAFÉ je jedini proizvođač kafe na našem tržištu koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlekom, bez laktoze. U ovom spektru posnih kafa nalaze se OMCAFÉ 2 in 1 Soya Natural, OMCAFÉ 3 in 1 Soya Natural, OMCAFÉ 3 in 1 Soya Vanilla. Sve tri kafice lepo su predstavljene u reklami OMcafe Soya Instant na OMcafe Srbija You Tube kanalu.

OMCAFÉ 2 in 1 Soya Natural + zdrava leblebija i dan ne može lepše da počne

Sojino mleko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline, kao i gvožđe, pa je tako OMCAFÉ instant kafa sa sojom vrlo pogodna za sve one koji vode računa o svom zdravlju i tako dobrodošla u danima posta. Takođe, ovi instant proizvodi ne sadrže laktozu pa su ko stvoreni za sve one koji su netolerantni na mlečni šećer koji se nalazi u kravljem mleku. 

Zadnji u nizu ovih užitaka od kafe su OMCAFÉ Espresso proizvodi koji postoje u tri vrste: Strong, Forte i Corposo, u pakovanju od 1000 grama. 




Espresso kafa priprema se uz pomoć aparata koje OMCAFÉ takođe nudi u svom programu.  Za one koji nisu znali, aparat za kafu je smislio još davne 1903. godine Italijan Luiggi Bezeera i tom prilikom je i nastala espresso kafa. Espresso nastaje nakon što ključala voda, odnosno vodena para pod pritiskom, prolazi kroz filter sa sitno mlevenom kafom. Inače, reč espresso potiče iz italijanskog jezika i znači brzo. Međutim, ova kafa se pravi brzo, ali treba da se ispija sporo! :)

Iz ovog raznovrsnog OMCAFÉ asortimana zaslužnog za efikasno razbuđivanje, dizanje raspoloženja i elana, poboljšanje atmosfere i divnog izgovora za razgovor i druženje, mojim čulima najviše prijaju OMCAFÉ Premium kafa i OMCAFÉ instant posna kafa sa sojom. A koja je vaša OMiljena?


Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

P.S.: Hvala Omcafé - Izgovor za razgovor Facebook stranici na divnoj saradnji. 

U postu korišćene fotografije i tekstovi sa zvaničnog omcafe.rs sajta, a ima tu i nekoliko mojih fotografija :) 

2 коментара:

  1. Hvala za divno pretstavljanje,mnoge ove stvari nisam znala,ono za aparat za Espresso,za sojino mleko i jos ponesto,slike su divne,ma sve je lepo napisano,ja licno preferiram onu nasu tradicionalnu(tursku)kafu,ali me i samo citanje tvog teksta dobrano razbudilo.

    ОдговориИзбриши