субота, 19. март 2016.

Kräuterhof biljno carstvo


Nedostaje vam priroda i njeni mirisi? Fali vam kvalitetna nega i efektivan pomoćnik u borbi protiv užurbanosti svakodnevice?
Treba vam Kräuterhof! O tome vam pričam.



Sa ovim divnim nemačkim brendom prvi put sam se susrela davnih ’80-ih godina kada je tetka iz Austrije baki donosila ‘’kremu od konja’’, kako smo je mi deca zvali. :D U pitanju je bio Kräuterhof konjski balzam. Baka je bila sva srećna i ubrzo posle korišćenja balzama nekako pokretnija i ornija. I odmah bi se na meniju nalazile palačinke i drugi bakini extra recepti koje počesto nije mogla da nam sprema zato što su je bolele kosti. Još tada sam shvatila: konjski balzam ima u sebi neku čaroliju - čaroliju oporavka! A šampon sa koprivom koji sam krišom kraduckala od mame i tate urezao je neizbrisive tragove na moja čula i kvalitet moje kose. I dan danas brine o njoj. Da li je onda potrebno da kažem da mojoj sreći nije bilo kraja kada je 2007. godine Kräuterhof stigao na naše tržište!?


Ovi 100% originalni Nemački proizvodi sa tradicijom, koji su prepoznatljivi upravo po pečatu zelene boje sa ovim natpisom, iz svake biljke izvukli su ono najbolje i nesebično ga dele sa svima nama. Od melema za bol, preko melema za telo, do melema za kosu, Kräuterhof proizvodi su melem za dušu! Spajaju nas sa prirodom, regenerišu naša čula, brinu o našoj koži i kosi i ne tolerišu bol! Moćne biljke su se udruženim snagama izborile sa ubrzanim tempom života i pomogle nam da brzo i efikasno spoznamo potrebe našeg organizma i pružimo mu samo ono najbolje.

U ovom postu ukratko ću vam predstaviti sve linije Kräuterhof proizvoda, a neki naredni post će biti rezervisan za one proizvode koje posebno preferiram.
U čarobne meleme za bol spadaju Kräuterhof original konjski balsam i Kräuterhof konjski balsam sa efektom toplote ekstra jak. Efikasni kod reume, proširenih vena, slabe cirkulacije, sportskih povreda, migrena. Pretpostavljam da vam na tv-u sigurno nije promakla reklama za ove balzame sa poznatim glumcem Draganom Jovanovićem u glavnoj ulozi? Ako kojim slučajem jeste, ovde je možete pogledati (link ka reklami)


Meleme za kosu čine šampon za masnu kosu sa ruzmarinom, za normalnu kosu sa koprivom, za suvu i farbanu kosu sa kamilicom, kao i šampon protiv peruti sa biljem. Tu su i balzami za suvu i farbanu, kao i onaj za sve tipove kose. Opširan sastav i delovanje šampona i balzama, pojedinačno možete videti, a i poručiti na sajtu www.krauterhof.rs


Biljno carstvo krema i gelova vladavina je arnike, nevena, aloe vere, gaveza, đavolje kandže, crvenog grožđa, shea buttera i ostalih mnogobrojnih vernih prirodnih podanika. Pa bilo da vam treba rešenje za umorne noge, pomoć i podrška u saniranju rana i ožiljaka, kada želite da pobedite u bitci sa insektima, kada vam je koža toliko suva da puca ili su sunčanje, depilacija i brijanje negativno delovali na nju, bilo da patite od iščašenja ili istegnuća ili vas muče grčevi i sportske povrede, sve ove nezvane drugare Kräuterhof kreme i gelovi će pred svršen čin da stave! Svaka latica, svaki cvet, učiniće da kroz život imate bezbolan i lagodan let.









Anticelulit linija sa sobom nosi parolu: 3 x ua za dosadni celulit! Pobeđujemo ga, to je aktuelni hit! Linija u svom asortimanu ima Anticelulit gel, Anticelulit serum i Anticelulit piling gel za tuširanje. Anticelulit gel baziran je na aktivnom kompleksu koji sadrži kofein, mentu i ruzmarin koji podstiču efikasnu razgradnju masnih naslaga. Idealan je za svakodnevnu upotrebu i neka vas ne zabrine blago peckanje na mestu nanošenja. To je gel već krenuo da obavlja svoj posao! Radi što efikasnijeg tretmana celulita, uz Kräuterhof anticelulit gel preporučuje se upotreba Kräuterhof anticelulit seruma i Kräuterhof anticelulit piling gela za tuširanje.



Linija krema i gelova za tuširanje i mleka za telo sadrži proizvode za normalnu, suvu i extra suvu kožu i sigurno ćete vrlo lako pronaći omiljeni proizvod i to po veoma povoljnoj ceni. Klikom na link ‘’Prodavnica’’ u gornjem desnom uglu www.krauterhof.rs sajta odmah možete da krenete u kupovinu! :)

Zahvaljujem vam se na čitanju i nadam se da sam uspela da vam zadržim pažnju. Možda sam vas i navela da shvatite kako vam je preko potreban bar jedan proizvod iz ovog biljnog carstva. Pripremajući ovaj post, ja sam došla do zaključka da se na mom narednom spisku za kupovinu moraju naći Mlečna krema i Gavez gel, koji se igrom slučaja u Dm-u do kraja marta može kupiti po 20% nižoj ceni. Kao što sam već rekla na početku, neki naredni post je rezervisan za moje Kräuterhof favorite. Pozdravljam vas i obnovite gradivo za svaki slučaj, jer sutra propitujem! :D ;)
Veliko hvala www.krauterhof.rs i KräuterhofSrbija Facebook stranici na ukazanom poverenju i časti!
Fotografije u postu preuzete sa sajta www.krauterhof.rs i sa Kräuterhof flajera.



11 коментара:

  1. Bas temeljna prezentacija-jako mi se dopada a i nisam znala sta sve rade-nekako je stala prica na konjskoj kremi,mlecnoj a sad se upoznajem sa kremom od nevena i uzivam u njoj i miris i dejstvo-uopste je ne koristim za rane i oziljke vec mazem ruke i stalno ih prinosim nosu ...divan miris stvarno.Imala sam veliku srecu da je dobijem na FB i misim da ce se redovno kupovati u nasoj kuci.Vrlo,vrlo lepa prezentacija Milice <3

    ОдговориИзбриши
  2. Jasmina, hvala ti na ovom komentaru. Što se mene tiče, kada je ovaj bred u pitanju, Kräuterhof oduvek i zauvek! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Divno, iskreno i detaljno :)
    Čitajući sve ovo zapitala sam se "šta sam sve propustila?". Definitivno moram da probam anticelulit liniju ;)
    Hvala Milice <3

    ОдговориИзбриши
  4. Ja otkad znam za sebe u kući imamo konjske balzame pod obavezno, ostalo nisam imala prilike da probam :).

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман23. март 2016. 09:42

    Au svi blogove otvoriste samo da bi dobili nagrade od sponzora..to mi jedna koleginica rece..zna se ko su prave blogerke
    Dijana, budi lepa ..A vi odjednom navaliste na blogove

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na komentaru dragi moj anonomni čitaoče :)
      Koja je tematika i svrha nastanka ovog bloga, možeš pročitati u postu prvencu pod naslovom ''Dobrodošli''. A izbor je na tebi da li ćeš ili nećeš čitati njegovu sadržinu :)

      Избриши
  6. Proizvodi su odlicni,u poslednje vreme stalno kupujem gel od ekstrakta puzeve sluzi koji mi jedini pomaze kod neke dekubitisne rane,a koja mi je bas na onom mestu gde sedim,a ja primorana da vodim sedalacki nacin zivota.Mada sam probala dosta proizvoda od ovog brenda,ovaj od puzeve sluzi me najvise odusevljava u poslednje vreme.

    ОдговориИзбриши
  7. Nemam konje ali imam penzionere, konjski balzam je neophodan.
    Volim i neven kremu a danas cu da potrazim mlecnu.
    Ubi mi vetar lice a lete mi lete, tridesete.
    Odlicno, hvala ti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti za komentar Sanja. <3 Krauterhof je uvek bio i biće moja topla preporuka svim generacijama.

      Избриши