четвртак, 29. децембар 2016.

Kako upakovati novogodišnji poklon?

iliti Pokloni koji pričaju svoju priču


U prethodnom postu podelila sam sa vama recept za pripremu ukusnih mafina, a tu se takođe našao i predlog kako da upakujete njih ili bilo koji drugi novogodišnji poklon. Pre svega želim da vas pitam: šta za vas predstavlja način na koji je upakovan poklon koji dobijete? Da li zapažate tu delatnost vašeg darodavca ili vam je bitna samo sadržina poklona? Meni je lično činjenica da se osoba, od koje dobijam poklon, potrudila da ga spoljašnje vizuelno skocka, zapravo vrednija od samog poklona. I složićete se da uglavnom prelepo upakovan poklon ima istu takvu sadržinu, i to onu sa dušom i od srca. 

Kako da budete autentični u pakovanju poklona, o tome vam pričam u ovom postu i delim sa vama nekoliko zanimljivih tutorijala na ovu temu.


Ovako je bio upakovan poklon koji sam prošle godine pripremila jednoj dragoj osobi. Darovi od srca bili su smešteni u papirnu kesu koju sam napravila od dnevnih novina, i koju sam potom učinila efektnijom zahvaljujući ovoj crvenoj mašni i beloj pahulji. Da li je porebno da prokomentarišem kakvim sam oduševljenjem ja bila darivana zbog ovakvog izgleda poklona, kada sam ga uručila? :) Dole u nastavku sledi link tutorijala sa jednog divnog bloga na koji način, i to vrlo jednostavno, nastaje ovakva kesa. 

Kesa za poklon napravljena od dnevnih novina 

Jednostavno, zar ne? 

Juče me je, totalno neočekivano, iznenadio paketić za moje klince koji im je priredilo jedno meni drago biće, u kome se našlo nešto divno i za mene, a paket je bio upakovan ovako: 


Njegova sadržina zaista potvrđuje činjenicu da i sam način na koji je poklon upakovan, govori mnogo o tome šta se nalazi unutra. Verujte mi na reč! :) 

Delim sa vama još neke predloge za nastanak fantastičnih kutijica i divnih detalja za poklone, a koje sam preuzela sa interneta. 









Sve je tako inspirišuće i relativno lako za napraviti, složićete se? 
A na koji način vi pakujete svoje poklončiće? 
Ukoliko imate i po koju sličicu, podelite je sa mnom na FB stranici bloga ukoliko ste reaspoloženi. :) 

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

5 коментара:

  1. Meni mnogo znaci pakovanje poklona,cak sam nedavno dobila neki poklon impozantne sadrzine,ali me ipak pakovanje posebno odusevilo.

    ОдговориИзбриши
  2. Meni mnogo znaci pakovanje poklona,cak sam nedavno dobila neki poklon impozantne sadrzine,ali me ipak pakovanje posebno odusevilo.

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши