субота, 8. април 2017.

The Versatile Blogger Award


Moj blog je nedavno, a od strane koleginice Sanje sa bloga Um, drum i ostalo, između ostalih divnih i inspirativnih blogova, nominovan za blogersko takmičenje Versatile Blogger Award. Iako sam u početku razumela da se takmičenje odnosi samo na blogere koji pišu u WordPress-u, vidim da su se u uključili i oni sa Blogger platforme, pa je red da se i ja odazovem. 

Koje su propozicije za učestvovanje u ovom takmičenju i kako sam ja odgovorila zadatku, o tome vam pričam

Potrebno je: 

1. zahvaliti se kolegi blogeru čija vas je nominacija podstakla na ovaj post
2. nominovati do 15 blogova (može manje, ali ne i više) i obavestiti ih o nominaciji
3. podeliiti sa svima, ni manje ni više, nego baš sedam činjenica o sebi
4. objaviti sliku nagrade u svom tekstu, kao i ova pravila



Pa da krenemo. :) 

Hvala na nominaciji draga Sanja! Ukoliko niste upoznati sa umećem pisanja i izražavanja ove blogerke širokog srca i avanturističnog duha, odlazak na njen blog Um, drum i ostalo dokazaće vam da mnogo toga propuštate u svom životu. Nedavno sam na svom blogu apelovala sa tekstom ''Alo majstore, pazi na bajkere'', a za sve vas koji baš i ne razumete taj odnos koji imaju čovek i motor, Sanja ga opisuje na najverodostojniji način u svom teksu Strast čoveka i mašine. Pa hajde da, pored ovog takmičenja, malo i podižemo svest na ovu temu, sigurno neće biti na odmet!? :) 

Činjenice. Šta izdvojiti, dvoumila sam se, a da se predstavim u finom svetlu. Ono što me ispunjava, zapravo me najlepše predstavlja, zaključih. Lista sledi:

1. Izražavanje u stihovima, posebno sricanje akrostihova, uža mi je specijalnost. :D Moj dan na letećem ćilimu odličan je pokazatelj kako izlazak iz surove svakodnevice, a zahvaljujući nekoj od ličnih sposobnosti ili afiniteta, može da bude itekako produktivan i delotvoran za dušu. 

2. Rukotvorac sam od najranijih dana, a Wonderland by Milica je sa svim mojim rukotvorinama facebook strana. Doduše, u poslednje vreme sam, a zbog drugih životnih obaveza, malo manje vredna, tj. stvaram samo po porudžbini.

3. Srećna sam i ponosna mama, svoje detinjstvo ponovo proživljavam kroz svoju decu koja, iako nekada iz takta znaju da izbace, elanu i optimizmu u mom životu najviše znače.

4. Obožavam da slušam Radio 202, naročito emisije ''Oblak u bermudama'' utorkom uveče, ''Prosto ko pasulj'' subotom popodne i ''Klincijadu'' nedeljom pre podne, kada s punom pažnjom načuljim uši u paketu sa svojim mališanima. 

5. Radosna sam k'o malo dete kada me put nanese u neki second hand shop iliti na buvlju pijacu. Eh, kakve su to riznice svega i svačega za onoga ko ume da se snađe u ovakvom ambijentu. :D 

6. Fotografija mi je još jedna velika ljubav. Još uvek je sve to na nivou amaterizma, ali dušu hrani samo tako. Jedna od omiljenih mi fotografija, nekoliko puta nagrađivana, sledi u nastavku: 


7. I pod sedam, a kao uglavnom svako žensko, pored onih istinskih, i kozmetika mi je jedna od najbojih drugarica. I to još od malih nogu kada sam od mame kraduckala karmin i zamazivala se do ušiju misleći da sam najlepša na svetu. 

A za kraj, ispunjavanje pravila broj dva. Neću nominovati one blogove za koje znam da su već nominovani, iako mi svakodnevno boje dane. Nominujem spektar kreativnih ljudi čije me ispisane reči u online formatu inspišu, podstiču, ispunjavaju, kvalitetno informišu i po meni, nekom posebnom autentičnošću odišu, a za koje mislim da se još uvek nisu uključili u ovo putešestvije. 

1. Sreća je zdravlje
2. Moj Šminkeraj blog
3. One light shot
4. Imam nešto da kažem
5. Jovanin Kutak - Blog
6. Maminsvet
7. Hofmanaginica 
8. Prirodna kozmetika blog
9. HealthAlt
10. Made by Mama
11. Kapege
12. Mamino vreme
13. buvljakuša. 
14. Magični svet lepote
15. Pepeljuga s' juga

Znam da sam sigurno propustila neki blog vredan pažnje. Ali, pošto i ne može više od 15 nominacija, čekam neku drugu priliku da ispravim grešku ukoliko zaključim da se iskrala.

Još jednom, hvala Sanja. <3 I hvala ovom blogerskom svetu za sve izazove i avanture u koje nas nesebično baca. Ja uživam, da se razumemo! :) 

Pozdravljam vas do narednog posta,
Milica

4 коментара:

  1. Hvala za nominaciju! :) Lep gest koji me je baš obradovao. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nikada u životu nisam videla ovakvo čudo, tražila sam rešenje da zatrudnim više od 8 godina nakon braka, pokušala sam sve moguće ali ništa nije uspelo dok nisam videla onlajn dokaz kako je dr Fadi pomogao mnogim ženama da zatrudne trudna sa njenom mocnom magijom, napisala sam i objasnila svoju situaciju, obecao mi je pomoci i zatrudnjecu pre mesec dana uradila sam sve sto mi je naredio i otisla sam u bolnicu po poruku i doktor mi je potvrdio da imam 5 godina dana trudna, do sada sam rodila svog zgodnog sina, moj muz je sada zadovoljan i daje mi sve sto trazim, zahvaljujuci dr. Fadyju kontaktirajte ga ako vam treba pomoc.
    * Ako želite da zatrudnite.
    * Ako želite da vratite svog dečka.
    * Ako želite da zaustavite abortus.
    * Ako želite duhovnu moć.
    * Ako želite da postanete poznati.
    * Ako želite da izliječite bilo koju bolest. Kao HIV/AIDS
    E.T.C.
    E-pošta:drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОдговориИзбриши